Problémy s menštruáciou

domi4nika
19. sep 2015

ahojte chcem sa vas opytať začala som mavať poslednu dobu problemy z menzesom posledna normalna menstruacia bola 6jula ptm som mala dostať 2 augusta no nedostala som myslela som si či nahodou aj niesom tehotna ale krvne testy to vylucili tak mi pichli vyvolavacku a dostala som divnu menstruaciu taku slabu krvacala som iba tri dni aj to skor ani ako krv mi neprislo ale ako keby taka ´´cervena voda´´ skor ... a ptm ešte dake 3 dni som mala take spinenie trošku a teraz v septembri som ocakavala menstruaciu 15.septembra a najprv nedochadzala a dnes 19eho som dostala ale zas je taka slaba a zase len taka voda ako keby cervena .. 14eho ešte som bola aj u gynekologa lebo ma aj pobolieva v podbrusku trochu dakedy nie moc ale nemyslim si že to je ok lebo ma to pobolievalo od tej doby čo som v tom auguste menzes nedostala najprv ma to tak pichavalo raz viac nalavo dakedy na pravo dakedy ma to boli viac dakedy menej dakedy len taky divny pocit tam citim .. gynekolog mi robil nejake testy na všeličo možne aj na zapaly a neviem ešte čo ale všetko negativne ... dal mi len lieky proti boelsti nejaky flector ale ja som to ani nebrala lebo mi tie liek prišli take silne a ja nemam silne bolesti a anvyše by mi to nijak aj tak nepomohlo pričina by sa neodstranila len bolesť by možno prešla ... ja už naozaj netušim čo mi je ale necitim že som v poriadku lebo to bruco už vyše mesiaca ma vlastne boli ako dakedy aj skoro cely den necitim ziadnu bolest ale pride neskor a dnes v noci som sa dokonca zobudila čo ma tak na lavo bolelo v podbrusku a sa mi aj zle na bruchu spalo kvoli tomu a ptm cez den ma zas napavo bolelo .. neviete čo by mi mohlo byť ? nemali ste niekto niečo podobne ?

saka90
20. sep 2015

Ahoj 🙂 Neviem, čo to môže byť, ja som tiež maal problémy s cyklom, ale mne prichádzala väčšinou tak 2 - 3 do roka len..neskoro som zašla za gyn. ale aspoň sme to začali riešiť, tabletkami, ktoré som musela užívať, aby mi vôbec prišla, rz som mala aj vyvolavačku a inak počas užívania tých tabletiek, som taktiež mala len slabu a trvala tak 3 - 4 dni.. čo sa týka tých bolesti, možno by si mohla skúsiť zájsť aj za svojou odbornou a skočiť na gastro... tiež ma takto bolelo brucho, nakoniec začal aj žalúdok, bolo mi na vracanie, nechutenstvo, a zistila sa gastritida... Ako ja neviem, ale skús... alebo sa nato možno len príliš sústreďuješ a tak ťa aj často oblí brucho, prepáč, že ti to hovorím, ale aj mne to vravievali, aj keď nakoniec to nebolo zo psychiky 🙂