Dobrý deň, mám 26 rokov, ešte som nerodila. Cyklus mi bežne mešká tak 3-7dní niekedy aj dlhšie pri strese chorobe. Mávam ale dakedy dosť bolesti pri ovulacii a taktiež pred menštruaciou mi býva zle a aj počas že mi nezaberie žiaden liek proti bolesti, som slabá, točí sa mi hlava a niekedy je mi na vracanie. Prvý deň som stale odpísaná. Od malička mám viac testosteronu rastú mi pravidelne chlpy na brade. Idem k lekarovi jasne ale môže to znamenať nejaký problem? Ake sú Vaše skusenosti s podobnymi problemami? Alebo hormonalna nerovnováha?
@ninka99865 brala mi obvodná krv na štítnu a ta bola ok… skusim to spomenuť na gynde lebo už som dlhšie nebola
Ale to nieje len štítna. obvodna vie vziať iba jednu jedinú hodnotu a podstatných je asi aj 10. Keď máš vyšší testosterón môže ísť aj o pcos.
Ja som sa strašne trápila s cyklami trvali aj 40-45 dni a to pcos nemám. Až keď som šla na Endo a urobili podobný rozpis vyšli mi tam aj také hormóny čo som ani netušila ue existujú. A dala ma dokopy.
@ninka99865 ten testosteron nemam potvrdeny to len skrz to ochlpenie :/
Odporúčam podrobne endokrinologicke vyšetrenie.
Ms ti nemusí meškať len proste nemáš 28 dňový cyklus. Ak je posunutá ovulacia posunie sa aj ms. Ja mávam cyklus 32-34 dňový a nejde o meškanie