Dobrý deň dlho som rozmýšľala googlila tak skusim tu môj manžel páchne medzi nohami hlavne zárezy má tam Biely povlak ktorý strašne zapácha sprchuje sa raz za dva dni povedal že jemu to nevadí a nič necíti viac krát som mu to cítila aj na prstoch a na nose napadlo ma že asi tam dá ruku a potom to ovoniava je mi z toho zle ženy pomoooc
Mala by si mu povedať že ti to vadí a ze ťa to odrádza pochopiteľne
raz za 2 dni ? Do postele by som ho spinaveho a smradlaveho nepustila a sex by nepripadal do uvahy 🤢 My sa sprchujeme kazdy den a v lete aj 2x denne.
má biely povlak? tak to sa neumyje nie dva dni, ale dva týždne...
trpí nadváhou?
Ja neverím, že ak nejde o obyvateľku osady, nejaká žena je schopná ležať v jednej posteli s týmto.
Práveže nadváhu nemá a osprchuje sa kľudne aj každý deň ako kedy ale myslím si že sa nevie poriadne umyť inak si to neviem vysvetliť ja sa mu bojím aj niečo povedať on hneď výbuchne že mi šibe a nebaví sa
Uff, az ma striaslo 😬
Vazne sa sprchuje kazdy druhy den? Umyva sa normalne ci len necha na seba tiect vodu? Lebo neverim, ze po dvoch dnoch neumyvania sa moze na tele urobit v zahyboch biely povlak a ze clovek potom smrdi na hony. Bud sa nevie umyvat poriadne alebo ti klame a neumyva sa dlhsie nez dva dni.
Ale to musi byt riadny mačo, ked smrdi a zena sa ho boji. To chce kazdy 🙂
no fuj... toto je buď osada alebo proste len prázdniny...
Tak nech sa nebavi.. a rovno aj zbali..
Pocuj, Este povedz, ze s nim aj spavas a odpadnem...
fuj, zit s spindirom, kt. dobrovolne nedodrziava zaklady hygieny by pre mna bolo neprijatelne..
Adi sa sprchuju spolu, ked sa autorka odmlcala🤣
Toto musi byt fake 🤣… Co si mam predstavit pod pojmom “zarezy”? Su tym myslene slabiny? Ak ano, ani si neviem predstavit, ako si ich nedokaze umyt pri sprchovani, to uz potom co musi mat na vtakovi, ktoreho musi aj obtiahnut, ked nie je obrezany 😁
Biely povlak, ten sa nevytvori slabou hygienou, to musi mat nejaku plesen… posli ho na kozne, idealne ku krasnej lekarke, nech sa tesi z navstevy 😉
Porozprávali sme sa išlo to celkom v kľude tak neskôr napíšem ako to dopadlo. Ja len dúfam že na tom čuchaní nie je závislý bol aj trochu zahanbeny aj sa urazil na chvilu
Prestal s hygienou teraz? Predpokladám že áno, inak si neviem predstaviť, kto by si takého chlapa zobral. Mňa by sa taký smraďoch ani nedotkol. Čo je dôvodom, že zrazu sa prestal umývať a dbať o hygienu?