Problémy po prvom sexe

sisimimi
12. júl 2024

Ahojte, bola som donedávna panna pred pár dňami som prišla o panenstvo sex sme s priateľom mali keď mi meškali kramy lebo som vysadila antikoncepciu ktorú som brala pre akné (nie dlho) tak to bol dôvod meškania. Pri prvom sexe šla krv keďže mi pretrhol panenskú blanu to sme čakali obaja potom sme mali sex aj na druhý deň 2 krát a všetko vpohode bolo a na tretí deň mi prišli kramy včera mi ráno skončili cely deň som mala čisto nič špinavé od krvy už som ani vložku nemala od rana a všetko Oki tak večer sme nato šli a toľko krvy sa zlialo ale až potom čo domna vošiel keď len s palcami žiadna krv nikde, čistá katastrofa to som nečakala ešte sme boli v sprche nechápali sme prečo on si s tam hlavu nelamal len ja som bola vydesena a ospravedlňovala som sa mu aj keď on vedel že to moja chyba nieje a nedával mi to za zle ani sa nehneval nič tak sme prestali a ráno som šla skontrolovať na wc všetko Oki tak sme mali ranný sex a keď vybral tak mal ho zaspineny nie od krvy ani neviem čo to bolo ale spinenie proste bolo to aj na plachte ja som od toho bola on má ukľudňuje že to nič nieje že nemusím sa ospravedlňovať a báť sa ale som žena a bojím sa že je somnou nieje niečo v poriadku takze určite pôjdem ku gynekologicke ale chcela som aj od vas názor a pohľad či ste to zažili alebo poprípade poculi od niekoho

januska12323
12. júl 2024

Nemusíte každý deň skákať na seba, daj svojmu telu šancu dať sa dokopy. Krv po sexe je normálna aj zastavenie ms a znovu spustenie neskôr.

egonsk
12. júl 2024

este aj po 3 dnoch po skonceni menstruacie sa moze objavit spinenie, telo sa docistuje a ked ti tam beha klacek, tak to proste vytrie... to je bezne, zvyknes si.

hacula1816
12. júl 2024

Ja byt tebou tak pockam nemusite teraz kazdy spolu spavat, chce to cas, ved je to nieco nove pre tvoje telo. Mozno aj tyzden by som dala pauzu po tom prvom raze.

katarinaba
12. júl 2024

Mna by zaujimalo skor, preco si vysadila atk ked zacinas sexovat. Aspon teda dufam, ze si jednu atk vymenila za druhu.
Ostatne chce cas. Po vysadeni atk je normalne, ze je cyklus rozhadzany aj bez prveho sexu. Dala si svojmu telu riadne zabrat, dievca.

egonsk
12. júl 2024

@katarinaba mozno je to ten "pravy" a planuje otehotniet 😉

simsalabim
12. júl 2024

@egonsk palec hore, ze toto ako chlap vies 👍

sisimimi
autor
12. júl 2024

@katarinaba áno prešla som na inú ta predošlá už mi nerobila dobre menstruacia mi prišla 2 mesiace po sebe skôr aj keď som tabletky ešte nedobrala tak som šla ku gynekologicke vysadila mi a nasadila novú

sisimimi
autor
12. júl 2024

@egonsk 😂😂 tak ja normálne napíšem problém a už hneď toto som nečakala že aj pri takých veciach sa nájde niekto tak veľmi “múdry”

egonsk
12. júl 2024

@sisimimi dakujem za uznanie, to su roky skusenosti 😁😁😁

dadka1997
12. júl 2024

Je to úplne v poriadku.. hlavne si nasaď antikoncepciu, preco si ju vlastne vysadila, keď si začala skúšať?

lienka21211
12. júl 2024

Dobrý deň, ja som tiež pomerne veľa krvácala a mala bolesti. Mne to trvalo osem mesiacov. Chodila som ku gynekologičke ako na klavír 🫣 Určite by som Vám poradila ísť ku gynekologičke ale myslím, že to bude OK.

sisimimi
autor
12. júl 2024

@lienka21211 ďakujem veľmi pekne❤️ áno určite pôjdem

sisimimi
autor
12. júl 2024

@dadka1997 písala som vyššie prvú antikoncepciu som začala brat kvôli akné a keď som si našla priateľa tak som už mala s ňou problémy že mi chodili skôr kramy ako mali keďže som nemala dobrate posledné tabletky cca 3-4 väčšinou ale vedela som že sex príde čoskoro tak som šla za gynekologickom s tymo problém to by som šla aj tak a rovno som chcela žeby mi dala nové

tamtumdo
12. júl 2024

Podľa mňa máš trochu rozhádzané hormóny po vysadení antikoncepcie....Podľa mňa nič zvláštne sa nestalo....ja niekedy takto zvyknem špiniť....myslím že je po menštruácii....a niekedy po styku,alebo počas ešte niečo vyjde....nerobila by som paniku ...plus ja keď som prišla o poctivosť.....krvacala som možno prvých 5-6 krát po sexe....

sisimimi
autor
12. júl 2024

@tamtumdo ďakujem za odpoveď ukludnilo má to❤️

solange7
12. júl 2024

Akoze nic v zlom, ale toto je tak otrasne hrubo a nechutne napisany prispevok, ze je mi z toho az zle.

tamtumdo
13. júl 2024

@sisimimi prosím ťa to čo som napísala je len môj názor,skúsenosť....ale ak by to pretrvávalo dlhšie...určite je namieste navštíviť gynekológa😉