Problémy a cyklom - očkovanie, covid?

4. sep 2022

Ahojte chcem sa opýtať či sa tu nájde niekto s podobným problémom vždy som mala ms relatívne pravidelnú.. odkedy som prekonala covid minulú jeseň a následne som sa dala očkovať v decembri a januári začala mi haprovat ms a už som ju nemala 4 mesiace..bola som u lekára nenašiel žiadny problém..tak ja neviem..jeho som sa pýtala povedal že má také prípady ale nedával by to do súvisu..tak fakt neviem..vyvolávacku som dostala ale ani po nej nic..zatiaľ.

babovka2321
4. sep 2022

Tak nikto ti to nepotvrdi ani nevyvrati. Kamoska napriklad od covidu musi brat lieky na strasne vysoky tlak a to je mlada zena takisto.

stellarstar
4. sep 2022

Mne po očko meškala mesiac a po covid som mala dlhšie a bolestivejšie cykly

patricka
4. sep 2022

Mne zase po ockovani trvá menštruácia 2 dni a bolesti strasne...a to som mávala tak 5 dni...

1gabriela13
4. sep 2022

Po prekonaní covidu som nič nemala s ms všetko okej ,no ale keď som sa dala zaočkovať,sodoma gomora. Takú silnú ms som mala že som presedel a hodiny na záchode a v noci totálne závraty od straty krvi. Bola som na vyšetrení u gynekológa ,všetko okej,že vraj od očkovania a ak chcem aby to bolo znova okej tak brat antikoncepciu,ktorú som odmietla. Takže očkovať sa už nedám...

lucinika
4. sep 2022

Keď sme sa rozprávali so susedkami, ktoré prekonali Covid, každá mala po ňom problémy s menštruáciou. Mne sa upravila do polroka. Moja mamina ide do prechodu a po covide dostala menzes a to ho nemala rok.

kluska
4. sep 2022

lekar nema co mudrovat, ze do suvisu by to nedaval, ma to zapisat ako neziaduci ucinok po ockovani... ked tak pristupuju lekari ku vsetkym neziaducim ucinkom, tak sa ani necudujem, ze vakcina je taka bezpecna, hlavne ze je stale este v skusobnej faze, ktora konci az v roku 2023

kluska
4. sep 2022

@lucinika len zo zvedavosti sa opytam, tie susedky a mamina su ockovane aspon jednou davkou?

patricka
4. sep 2022

@1gabriela13 ja sa tiež uz očkovať nedam, riešenie môjho gynekológa to iste ze antikoncepcia a tu nechcem

mandzula
4. sep 2022

Dcere covid uplne rozhadzal cyklus.

dadka3450
4. sep 2022

Ja som mala také isté problémy po očkovaní, len na beriem antiku. Predtým všetko v pohode a potom po očkovaní som 2x nemala raz som mala a takto stále dookola. Keď prešlo pol roka od očkovania alebo 8 mesiacov neviem presne tak že vraj to potom z tela vyprchá a potom som mala opäť normálne každý mesiac.

altair
4. sep 2022

Po očkovaní som mala úplne rozhádzaný cyklus, niekedy 3 týždňový, inokedy 7 týždňový. Nikdy som nevedela, kedy menštruácia príde. Počas menzesu som zrazu veľmi silno krvácala. Počas jednej menštruácie som spotrebovala aj 3 maxi balenia vložiek. Po polroku sa to začalo upravovať, avšak dostala som covid a po ňom mi každý menzes trval dva- tri týždne, ukončili ho až lieky. Napokon po ďalšom 3 týždňovom menzese, ktorý neskončil ani po liekoch, má gynekologička poslala na kyret. Od vtedy mám opäť normálny a pravidelný menzes.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kluska
5. sep 2022

https://www.facebook.com/groups/234156495217035 tu je zase sukromna skupina na fb, kde pisu ludia zo sveta o tom co tato vakcina moze sposobit

lucinika
13. sep 2022

@kluska Covid sme mali ešte predtým než sme boli zaočkované, po očkovaní (3 dávky) som mala menzes v poriadku.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz