Ahojte dievcata. Chcela by som vediet ci niektora nemala z vas podobny problem. Menstruacia mi chodi kazdy mesiac nikdy vsak neviem kolko ma cyklus dni. Strieda sa to. Problem u mna nastava ze pred menzesom mam take 2 dni spinenie. 3 dni mam normalny menzes silnejsi aj s bolestami no 4 den akoby utalo. 5 den ani kvapka a potom sa to zase rozbehne take 3 dni. V podstate mi to zacalo rok od porodu nejako sme to extra neriesili kym sme nezvazovali babo. Pred tristvrte rokom mi nasiel dr. Polyp tak sa ho podarilo rozpustot duphastonom. Adi 2 krat po tom sa mi stalo ze som pocas cyklu mala ruzovy vytokMala niektora podobny problem? Asi si kupim testy na ovulaciu co som pozrela par diskusii pisali zienky ze to moze byt folykum ktore nepradklo zmenilo sa na cystu a ta praskla. Su na to nejake lieky alebo prirodne bylinky ktore na to zaberaju? Alebo viete mi poradit nejakejo doktora/ku ktora je odbornik? Dakujem
Môžem pridať rovnako dobrú skúsenosť s doplnkom výživý, konkrétne s výťažkami z bylinky Šatavari, už aj tu na fóre sme viaceré písali dobré skúsenosti 🙂
http://ajurshop.sk/blog/satavari-prirodny-liek-na-zenske-tazkosti/
A nemate skusenost niekto s agnufastonom a alechemikou?
Ahoj,
Alchemika sa nachádza aj v tom Hormonatur ženy, a kopa iných účinných látok, ktoré pomáhajú pri ženských ťažkostiach, a aj som ho už našla: http://www.multivitamins.sk/ttpharm/index.php?I...
Ahoj,
Mala som podobný problém, velmi som sa bála či budem mocť mať dieťa, ale naštastie som si nechala poradiť od kamaratky a začala som asi pred rokom užívať doplnky výživy. Konkrétne Hormonatur ženy. Je to doplnok ktorý by podla mna mali ženy urcite všetky používať. Ja som s ním velmi spokojná. Už rok nemám problemy s menštruáciou je uplne presná ako hodinky. Dokonca sa mi stalo že aj 2 tyždne mi nechodila menštruácia alebo bola až priliš slabá. Skôr by som to nazvala ako taky slabý výtok. Následne ako som začala používať tento doplnok výživy tak hned na druhý deň sa mi dostavila menštruácia. Vrele odporúčam 🙂