Problémová menštruácia

20. máj 2023

Ahojte idem si po radu či to tak má byť...
Už vyše pol roka mám menštruáciu tri dni minule bola iba jeden deň, čo vždy som mávala aj 6 dní menštruáciu. Preto si vravím ze baba nemôže mať menštruácie jeden alebo tri dni, tu asi nebude niečo v poriadku. Mala by som zájsť ku gynekológovi ? Ide o to že som tam ešte nikdy nebola...
Ďakujem za odpovede.

vanilkovazmrzka
20. máj 2023

Na gyndu chod urcite, bez ohladu na menstruaciu, prevencia je zivotne dolezita 🙂 kolko mas rokov resp kolko rokov uz mas cyklus? S vekom sa to trochu meni…

Ja som dakedy mavala tak 5-6 niekedy aj 7 dni, teraz uz 2 max 3 dni krvacania a potom uz len take spinenie mozno 2 dni. Teraz uz ma skor vystrasi, ak krvacam 4-5 dni, to uz je mi nezvycajne…

loliki
20. máj 2023

Výkyvy v menštruačnom cykle niečo naznačujú. Dĺžka krvácania aj dĺžka cyklu. Buď si to vygoogli, alebo lepšie ísť za doktorom, on vyšetrí to, čo treba a budeš múdrejšia. Pozisťuj, ktorý doktor je aký v tvojom okolí a objednaj sa na prehliadku.

pribinak
20. máj 2023

Koľko máš rokov?

simsalabim
21. máj 2023

Vykyvy mozu byt sposobene aj vekom, dlzka cyklu aj trvania menstruacie sa meni aj vekom. Kedy mi menzes trval 8 dni, dnes to su tie 3-4 dni a samozrejme aj cely cyklus mam podstatne kratsi.
Treba napisat viac. Kolko mas rokov? Stresy? Chudnutie? No a ked ta to znepokojuje, navstevou lekara nic nepokazis.