Ahojte idem si po radu či to tak má byť...
Už vyše pol roka mám menštruáciu tri dni minule bola iba jeden deň, čo vždy som mávala aj 6 dní menštruáciu. Preto si vravím ze baba nemôže mať menštruácie jeden alebo tri dni, tu asi nebude niečo v poriadku. Mala by som zájsť ku gynekológovi ? Ide o to že som tam ešte nikdy nebola...
Ďakujem za odpovede.
Výkyvy v menštruačnom cykle niečo naznačujú. Dĺžka krvácania aj dĺžka cyklu. Buď si to vygoogli, alebo lepšie ísť za doktorom, on vyšetrí to, čo treba a budeš múdrejšia. Pozisťuj, ktorý doktor je aký v tvojom okolí a objednaj sa na prehliadku.
Koľko máš rokov?
Vykyvy mozu byt sposobene aj vekom, dlzka cyklu aj trvania menstruacie sa meni aj vekom. Kedy mi menzes trval 8 dni, dnes to su tie 3-4 dni a samozrejme aj cely cyklus mam podstatne kratsi.
Treba napisat viac. Kolko mas rokov? Stresy? Chudnutie? No a ked ta to znepokojuje, navstevou lekara nic nepokazis.
Na gyndu chod urcite, bez ohladu na menstruaciu, prevencia je zivotne dolezita 🙂 kolko mas rokov resp kolko rokov uz mas cyklus? S vekom sa to trochu meni…
Ja som dakedy mavala tak 5-6 niekedy aj 7 dni, teraz uz 2 max 3 dni krvacania a potom uz len take spinenie mozno 2 dni. Teraz uz ma skor vystrasi, ak krvacam 4-5 dni, to uz je mi nezvycajne…