Pekný večer, máte niektorá problém so zvýšeným testosterónom? Ak áno prejavuje sa to u vás síce dosť nepravidelnou ale často veľmi silnou menštruáciou, ktorá trvá dlhšie(aj 2 týždne)?
Aj ja ho mam. A doktorka mi povedala ze manzel.musi byt spokojny ze mam chut na sex. A tiez mam nepravidelny menzes a pomerne silny prve dni.
@mesiacikluna cyklus sa mi vratil cca rok po pôrode, totálne nepravidelný, jeden 57 dní, druhý 46 dní, tak som šla ku gynekológičke, nech mi vezme krv, či nemám rozhádzané hormóny. Mala som zvýšený testosterón, no skôr, než mi stihli predpísať liečbu, prišla som na potvrdenie tehotenstva 😅 tak mi dr vraví: vidíte, vyliečili ste sa sama 😁 ale teda nemala som z toho testosterónu dlhšie krvácanie, normálne 4-5 dní.
@juliavolna presní číslo neviem ale mám ho zvýšený
@lenkike tak ja mám už roky to rozhádzané :D a beriem antikoncepciu na úpravu ale aj tak čo potom keby to neužívam a zase sa mi to vráti do ,,starých koľají,, :(
@juliavolna presné*
@pininka1 mňa roky trápi silný a môžem sa opýtať padajú ti viac vlasy ?
@mesiacikluna a pýtala si sa dr na iné možnosti liečby? Či antikoncepcia ti neprekáža? Ak nemáš iný dôvod ju brať, asi by som sa dr pýtala na iné možnosti liečby, predsa len, antikoncepcia má veľmi dlhý zoznam vedľajších účinkov a mnohé vážne, skús pozrieť prívalový leták. Dr ju často dávajú ako prvé riešenie, ale problém to nerieši, len potláča 🙄
@lenkike antikoncepcia mi nerobí zle, práveže mi príde , že to asi pomáha ale beriem ju krátko musím ešte počkať ale dr mi povedala,, že inak sa to nedá
Ano. Mala som. Zas som tehotna. Neriesim. Predpokladam,ze sa to uz upravilo. :DDD
@mesiacikluna padaju, ale tym ze ja ich mam extremne huste tak to ani nepocitujem
@mesiacikluna čo je zvyseny ?