Problém so sexom po pôrode

3. apr 2021

Ahojte, mam taky intimny problem sama so sebou. Som asi tri mesiace po druhom porode. Prvy porod bol pred dva a pol rokom, prirodzeny, po porode sme so sexom zacali este pred koncom sestonedelia, vsetko bolo v poriadku. Kojila som vtedy aj teraz, pocas toho kojenia som chut na sex mala menej, ale v podstate tak raz za tyzden vzdy nieco bolo a uzila som si to, vsetko bolo ok. Teraz sa vsak so mnou nieco porobilo a neviem co. Uz pocas tehotenstva som mala zdravotne problemy, takze od asi piateho mesiaca sme sex nemali. Rodila som cisarskym takze sme cakali tych 6 tyzdnov kym sa jazva zahoji. Zdravotne som v poriadku nic ma neboli. Napriek tomu, chut na sex absolutne nemam. Co je horsie, nielenze nemam chut, ale ked uz k tomu pride, tak pri tom doslova trpim. Vsetky moje instinkty kricia, ze by som manzela najradsej zo seba skopla. Neviem sa sustredit, cely cas len cakam, kym to skonci, mam skoro pocit ako by ma znasilnoval. Ja naozaj chcem, manzela neodmietam, milujem ho, mame super vztah, je pre mna atraktivny. Nie som ani nejak extremne vycerpana z novorodenca, naozaj vsetko je v poriadku. Dokonca som manzelovi naznacila, ze mozno este z hormonov alebo co, ze mam s tym trocha problem, tak sa naozaj snazil, naliali sme so vinko, zapalili sviecky, hudba, masaz, romantika, ale nic, vobec to nepomohlo. Uz ked som nevedela co, tak som minule sama doma vytiahla vibrator, ze skusim, ci to nepojde aspon tak, ale normalne som ho v polovici vypla, co ma to fakt ze nebavilo a nic to so mnou nerobilo a isla som radsej upratovat. Uplne vazne, takato zufala som 😅takze zeny prosim vas, mate niektora skusenost s niecom takymto? Moze to byt z toho kojenia? Alebo este hormony z porodu? Ako to mam riesit? Mam cakat, ze sa to zlepsi same alebo to mam nejako riesit u odbornika? Gynekologa? Nieco s tym spravit musim, lebo toto je pre mna naozaj velmi neprijemne. Dakujem za kazdu radu.

lindusss2016
3. apr 2021

Podla mna mas este rozhadzane hormony. Riesila by som to jogou, ale ja tak riesim vsetko 😅 takze zalezi od teba, co preferujes

ninusa221
3. apr 2021

Ja idem skusit objednat španielske mušky ale teda nemam po pôrode ale dost si to ludia chvália 😃

bluka2
3. apr 2021

Ak mas 2 mesiace po pôrode, povedala by som, že je to priam biologicky normalne a liek na to je čas...

pininka1
4. apr 2021

Ja som toto mala po druhom porode, kym som dojcila. Potom to preslo a zas bolo vsetko ok.

olusik112
23. aug 2022

Ak dojčiš babo môže to byť tym. Ale aj nemusi. Ciklus je už normalny? Tiež by som skusila tie mušky čo piše mamča nadomnou ak sa počas dojčenia možu. A ešte nejaky ten čas vyčkala. Ak sa to neopravi tak hladať pomoc u odbornikoch.