Problém s prsníkom

28. dec 2020

Mám problém, hanbim sa ísť na mamologiu lebo tam robí mladý doktor a je mi to proste trápne aj keď viem že už videl veľa horších prs :D mám 20 rokov a na jednom prsníku mám akokeby “vcucnutu” bradavku dobnutra ale niečo mi z nej trčí. Take malé žlté vybezky... vyzerá to ako keby sa mi rozdrobila bradavka... čo to moze byt? Je to nebezpecne?

sapetka
28. dec 2020

Co k tomu napisat... moja zlata kolko mas rokov?

autor
28. dec 2020

@sapetka 20, pisem to tam

sapetka
28. dec 2020

Tak uz by si mohla mat rozum.. coho sa hanbis? Zjavne mas problem (snad nie) a treba sa ist dat vysetrit. Tu tu nikto neporadi. Najlepsue ultrazvuk na mamografiu si mlada

1andrea111
28. dec 2020

Gynekologicku máš? Že by sa Ti nato pozrela

betka226
28. dec 2020

Určite vyšetriť, žiadna hanba slečna. Tieto veci sú není vôbec sranda, viem čo píšem. Ja som absolvovala tento rok 2x biopsiu (hrčka v prsníku). Treba si urobiť samovysetrenie, utekaj svojej gyn, ktorá ťa pošle k odbornému.

nini1010
28. dec 2020

Prsia ti vysetri gynekolog a zaroven iba gynekolog ta odporuci na dalsie vysetrenie,takze sa objednaj tam.A pojdes na sono,nie mamografiu s najvacsou pravdepodobnostou.Inak mas 15 aby si sa hanbila k doktorovi ist obzvlast s niecim,co moze byt teoreticky vazny problem?Dievca dievca... 🤦‍♀️

babovka2321
28. dec 2020

@nini1010 nemusi to byt iba gynekolog, mna na ultrazvuk prs poslala obvodna lekarka. Ale suhlasim, s niecim takym by som teda necakala ani chvilu, urcite nie kvoli hanbe...

nini1010
28. dec 2020

@babovka2321 Fakt?Ja som.tak raz chcela usetrit dlhe cakanie ktore vzdy sprevadza navsteva mojho gyndosa a obvodacka mi povedala ze sorry,na sono mi ona papier vypisat nemoze.Ze to jedine gynekolog.Nuz tak potom neviem 🤷‍♀️

babovka2321
28. dec 2020

@nini1010 tak asi zavisi aj od doktora, moja obvodacka ta posle aj do vesmirneho programu, ak mas pocit, ze treba :D ale mne vypisala v ramci preventivnej prehliadky, kedze sme mali v rodine rakovinu prsnika + ja som mala pocit, ze mam tak bokom od prsa hrcku uz dlhsie (nakoniec mi po vysetreni na utz povedali, ze to mam len dobre mliecne zlazy🙈) ... Gynekolog este moje prsia neriesil ani