Problém s predkožkou

Dnes o 06:58

Ahojte, otázka skôr na pánov ale možno aj dámy mi poradia. Mám 33 rokov a ťažko mi ide stiahnuť predložka, skúšal som pinda masť, bol som aj u dr prepísala mi mastičku myslím betadine nie som si istý názvom. No problém stále pretrváva dosť ma to obmedzuje aj v sexuálnom živote. Ma niekto skúsenosť čo by mi mohlo pomôcť ? Obriezku nechcem podstúpiť ale ak nebude iná možnosť tak pôjdem ale verím že som ešte veka veci nevyskúšal na môj problém.

Ďakujem

yoxinka
Dnes o 07:03

To si zbadal v 33 rokoch, že s tým máš problém??? Toto je portál pre mamičky, tu ti nikto tvojho pinďása riešiť nebude. Choď k doktorovi!!!

h2
Dnes o 07:08

Dá sa to riešiť chirurgickým zákrokom, ktorý nebude obriezkou, len ti narežú predkožku. Ale záleží od stavu. Poznám muža, čo absolvoval obriezku z podobných dôvodov ako dospelý a je spokojný. Takže ak by sa to nedalo ináč riešiť, než tou obriezkou, tak si myslím, že sa tiež nemáš čoho báť. Majú to milióny mužov na celom svete.
Pinďa masť už ti v tvojom veku nepomôže, si myslím. To je pre deti.

autor
Dnes o 07:11

@yoxinka asi ti to slabšie zapína v hlave... Je to problém ktorý trvá asi 2 mesiace a písal som že som bol u dr... Treba čítať, či mám ti to nakresliť ?

autor
Dnes o 07:12

@h2 ďakujem za normálny koment.

beata_k
Dnes o 07:12

@yoxinka Nie je to portal pre matky. Je to pre rodicov a s predkozkou tu ma mnoho ludi skusenost.

beata_k
Dnes o 07:14

Daju sa predpisat kortikoidy na uvolnenie. Pripadne to musis skusat po starom. Tepla vana a postupne pomaly uvolnovat. Aj vies preco sa stiahla? Ja by som isla za inym lekarom.

domka222
Dnes o 07:15

Skús jej to odfotiť😀 ako píšu baby,tu asi treba riešiť aj s chirurgom. Buď ten ešte niečo predpíše, alebo zhodnotí ,že je to stav na zákrok. Nemal si drobné poranenie,kde by vznikla jazva a následné zúženie?

h2
Dnes o 07:15

Počkaj, to si ale nepísal, že to trvá 2 mesiace. Akože predtým bolo všetko v poriadku? Čo sa stalo, že to zrazu nejde?

autor
Dnes o 07:18

Trvá to cca 2 mesiace predtým som normálne fungoval... A neviem zrazu mi to išlo ťažšie

h2
Dnes o 07:22

Zrazu z ničoho nič? Nemal si nejaký zápal? Infekciu?

autor
Dnes o 07:27

@h2 mal som červenú predkožku preto mi dal doktor mastičku, červenú ju už nemám no problém so stiahnutím je stále

yoxinka
Dnes o 07:29

Takto, milí moji. Áno, zvykne sa tu riešiť predkožka, v 95% prípadoch je to predkožka dieťaťa, ale OK. My sme tento problém v rodine mali a raz som sa presne do takejto témy zapojila, v dobrej vôli poradiť. Potom mi začali chodiť VEĽMI nechutné súkromné správy, ktoré zahŕňali tému penisu, povedzme … explicitnejšie s dosť nechutnými opismi a návrhmi. Takže preto taká prvá reakcia.

domka222
Dnes o 07:39

@yoxinka teraz sa toho už nebojíš?

autor
Dnes o 07:43

@yoxinka pozri, slušne som sem napísal. Dokonca, som písal že to bude asi skôr otázka pre pánov. Ty si mi nato reagovala. Nemám v pláne nič nikomu posielať ale slušne som si pýtal radu.

autor
Dnes o 07:45

@yoxinka ja tu riešim zdravotný problém, koľko krát sa tu rieši vec ktorá mi až rozum zastaví. Tak si myslím že je jedno aká predložka sa tu rieši ci už detská alebo dospelá

yoxinka
Dnes o 08:02

@domka222
No rozhodne by som z toho neostala taká zaskočená, ako v prvom prípade 🤷‍♀️. Milý autor, tak ti teda slušne odpoviem. Betadine je dezinfekcia, tipujem, že ti to predpísala obvodná, takže ťažko povedať, čo s predkožkou máš a najlepšie, čo môžeš spraviť, je ísť k lekárovi - odborníkovi (urológ, prípadne konzultovať s chirurgom).

yoxinka
Dnes o 08:05

Minochodom, aj ten chlap, ktorý ma potom obdaroval obrázkami penisu sem písal slušne a tiež sa normálne pýtal. Nenapísal, že “ja som úchyl a budem vám potom posielať fotky penisov zo sprostými návrhmi”. Takže k tomu len toľko.

h2
Dnes o 08:06

Ak bolo predtým všetko v poriadku, tak bude zase. Mal si zrejme nejaký zápal. Daj tomu čas. A nechaj "ho" chvíľu v kľude.