Ahoj, asi skôr otázka pre mužov mám taký problémy, že mi ide ťažko a bolestivo stiahnuť predkožka. Bol som u Dr dal mi mastichu Belogent no nepomohlo tak som sa chcel spýtať či nemáte niekto skúsenosť ako na to
Nie kazdemu zaberie kortikoidna mast - to je prva volba urologov pri tomto probleme.
Skus pinda mast. ked budes 2-3 mesiace poctivo mazat 3x denne, malo by to povolit. Ked nie, este su aj dalsie masti. Posledna moznost male nareznutie koze
Ahoj, koľko máš rokov? Nám velmi pomohol tento pán odporucam. martysl345@seznam.cz
@martiinka2 ako vám pomohol ? Mám 33
Dal nám mastičku a cviky, vysvetlil nám na čo si dávať pozor. Neviem, či to bude fungovať u dospelého rovnako ako u dieťaťa.
Ahoj ja som mal fimózu a následné zápaly predkožky a žaluďa. Riešil som to nakoniec obriezkou a som max. spokojný.
@marcel19 ahoj, ako to prosím prebieha ? Myslím zákrok
Tiež som podstúpil úplnú obriezku kvôli fimóze. U mňa to bol zákrok v celkovej anestézii, čiže ako každá operácia. Cca týždeň pred zákrokom som musel absolvovať predoperačné vyšetrenie, potom prísť do nemocnice (bol som objednaný dva mesiace na prvý voľný termín). Prvý deň som bol iba na pozorovaní, merali nám teplotu a tlak. Druhý deň bol zákrok, ráno prišiel pre mňa ošetrovateľ, zobral ma k operačke, prezliekol som sa, skontroloval ma, či ma netreba oholiť a išiel som na sálu, ponúkli ma welcome drinkom (náladovkou), ľahol som si na stôl a uspali ma. Zobudil som sa, keď ma viezli na izbu. V ten deň som mohol iba ležať, tu bola najhoršia časť z toho celého cirkusu - prvé močenie v ľahu do fľaše na izbe bez súkromia. Na tretí deň som už mohol chodiť a po vizite ma pustili domov. Nebolelo to skoro vôbec, chirurgické odstránenie znamienka bolí viac. Asi týždeň až dva mi trvalo, kým som si na to zvykol a prestal som si uvedomovať zmenu. Tiež som veľmi spokojný.
Voľne predajný canesten gyn krém