Problém s ovuláciou po Covide-19

eri_21
20. mar 2022

Ahojte, s manželom sa snažíme o bábätko 5 mesiacov a zatiaľ sa stále nedarí. Po covide mám problém s nepravidelným cyklom a s tým, že nemám vôbec ovuláciu. Doktor mi napísal veľa vitamínov, ktoré by mali pomôcť dosiahnuť ovuláciu a kúpila som si už aj Inofolic. Vraj ak sa nám to do leta nepodarí, bude nutná hormonálna liečba. Chcem sa spýtať, či s týmto máte niekto skúsenosť? Mali ste po covide problém s ovuláciou? Ak áno, kedy sa Vám to podarilo vrátiť do normálu a ako? Poprípade čo Vám pomohlo pri snažení? Ďakujem Vám za odpovede 🙂

janetinka27
20. mar 2022

@eri_21 ahoj a ovulaciu nemas preto, ze nenarastie ziadny dominantny folikul alebo sice narastie,ale nepraskne?
robil ti dr hormonalny profil? ake mas hodnoty estradiolu?

vivinka025
20. mar 2022

@eri_21 po kovide môže byť cyklus nepravidelný aj 3 mesiace. Je dôležité zistiť čo stojí za neprítomnosťou ovulácie

eri_21
autor
21. mar 2022

@janetinka27 v jednom cykle mi nepraskol a v dalsom cykle mi ani len nenarastol a teraz som si robila zbova ovulačné testy a nič… ešte mi ho neurobil, povedal, že ak sa to neupraví a neotehotniem do leta, tak budem musieť prísť na hormonálny profil a liečbu..

janetinka27
21. mar 2022

@eri_21 ten profil by ti mohol urobit aj skor. a ked ti nepraskol, ako sa to prejavilo? mala si z folikulu cystu?

eri_21
autor
21. mar 2022

@janetinka27 áno mala som cystu, ale tá potom naštastie praskla 🙂 no a neuveríš, ale práve som dostala bolesti brucha ako som pri ovulácii mávala, urobila som si test a zistila som, že ovulujem 🙂)) je to trošku posunuté ale prišlo to a to som moc rada 🙂 snáď už sa to teda dá do poriadku 🙂

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eri_21
autor
21. mar 2022

Žienky a ešte jedna otázka ak môžem, brali by ste Inofolic nadalej aj ked ovulacia uz prisla?