Problém s otehotnenim

aalzbetkaa
20. máj 2016

Ženy ahojte, minule som bola u svojej gyn. Pretože mi už 30 dní mešká mrcha a nie som tehotná. Už aj pred tým som mala také výkyvy ze mi meškala aj 15 dní..no a teraz keď som bola pri nej mi povedala ze mám pomalé vajecniky a ze ovu mi chodí každý druhý mesiac a že budem mať problémy s otehotnenim pretože moje vajecniiky sú obalene tukom ( alebo niečo take už si presne nepamätám) myslíte ze to ze mi mrcha nedosla kvôli tomu tak dlho ze mám troska nadváhu? Poznám ženu co ma 130 kg a už ma tri zdravé deti a nemala žiadne problémy ...bojím sa ze v budúcnosti budem mať problémy a ja chcem mať bábätko. Mali ste s tým niektorá skúsenosť? Ďakujem.

stevvvka
20. máj 2016

@aalzbetkaa ak ovulujes iba kazdy druhy mesiac, otehotnenie bude tazsie, ale nie nemozne. Ak mas iba trosku nadvahu, nemusi to suvisiet s vahou, ale velkej vacsine zien sa po schudnuti upravi cyklus. Nemusis schudnut hned 10 kil, stacia dve- tri. A prosim ta, ak chces schudnut, nerob to len kvoli dietatku, ale aj kvoli sebe 🙂

seahorse27
20. máj 2016

Mierna nadvaha by nemala vadit, skor obezita byva problem pri otehotneni. Ved vyskusaj schudnut, ci sa to upravi...

rheuska
20. máj 2016

Nestresuj. Bude dost casu neskor :D. Mierna nadvaha nevadi. Hlavne, ze je ovulka. Ale trosku od veci ti poviem, ze mne gynekologicka v 20 tich kvoli hormonalnej nerovnovahe povedala ze bude problem otehotniet. A kvoli nadmernemu ochlpeniu, ze by som mala skusi cim skor, pretoze neskor moze byt problem. No a na prvy sup sme to dali s muzom v 34. A to sme ani nechceli. Takze hlavu hore. Polievka sa neje taka horuca ako sa navari....

sardinka335
20. máj 2016

@aalzbetkaa a čo je to ,,troška naváha,,? Chapeš...lebo pre kazdeho je niečo ine ,,mierna nadvaha,,.
Nadvaha často suvisi s cyklom a moze byt problémom v otehotneni. Nepišeš vek, vyšku a vahu ...kazdopadne netreba sa utešovat ze 130 kilova známa ma 3 deti...aj ja taku jednu poznám...ale napr. mala tehotenstku cukrovku a kadejake komplikacie koli tej nadvahe. Takze tak. Kedze ovulacia u teba prebieha tak treba zistit kedy....poznat svoj cyklus mozes aj ako slobodna a bez partnera. O to lahšie to budeš mat ked toho partnera mat budeš. Lebo aj to sledovanie cyklov trva nejaku dobu. Mozno nezaškodí spravit aj hormonálny profil, kto vie. Kazdopadne ,,chciet,, nestačí - treba niečo preto spravit.

sikuliacka
22. jún 2016

Ahojte snazilky..... uz dva roky sa snazkme o babetko a az teraz som to niak zacala riesit z dr. V pondelok som bola na preventivke a hned som sa jej to aj spytala tak ma skontrolovala predpisala mi duphaston a odporucila kupit nosifol mate niektora s tymto skusenost ze ste z toho otehotnela?? Dakujem za rady
Ze ci sa mi oplati investovat do nosifolu

marcela91
14. dec 2018

Dajte si vysetrit krvnym testom po dohode s gynekologom homocystein, ak ho mate zvyseny, okamzite nasadit Femibion doplnok, mne to pomohlo, poruchu homocysteinu mam vrodenu a ten Femibion s metafolinom by som mala brat cely zivot, pozrite si nieco o poruche prijmu homocysteinu, googlite nazov "MTHRF"

ninah1486
9. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

mne robil homocystein problemy

beahavala
11. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

@ninah1486 tak isto som s nim mala problemy