Ženy ahojte, minule som bola u svojej gyn. Pretože mi už 30 dní mešká mrcha a nie som tehotná. Už aj pred tým som mala také výkyvy ze mi meškala aj 15 dní..no a teraz keď som bola pri nej mi povedala ze mám pomalé vajecniky a ze ovu mi chodí každý druhý mesiac a že budem mať problémy s otehotnenim pretože moje vajecniiky sú obalene tukom ( alebo niečo take už si presne nepamätám) myslíte ze to ze mi mrcha nedosla kvôli tomu tak dlho ze mám troska nadváhu? Poznám ženu co ma 130 kg a už ma tri zdravé deti a nemala žiadne problémy ...bojím sa ze v budúcnosti budem mať problémy a ja chcem mať bábätko. Mali ste s tým niektorá skúsenosť? Ďakujem.
Mierna nadvaha by nemala vadit, skor obezita byva problem pri otehotneni. Ved vyskusaj schudnut, ci sa to upravi...
Nestresuj. Bude dost casu neskor :D. Mierna nadvaha nevadi. Hlavne, ze je ovulka. Ale trosku od veci ti poviem, ze mne gynekologicka v 20 tich kvoli hormonalnej nerovnovahe povedala ze bude problem otehotniet. A kvoli nadmernemu ochlpeniu, ze by som mala skusi cim skor, pretoze neskor moze byt problem. No a na prvy sup sme to dali s muzom v 34. A to sme ani nechceli. Takze hlavu hore. Polievka sa neje taka horuca ako sa navari....
@aalzbetkaa a čo je to ,,troška naváha,,? Chapeš...lebo pre kazdeho je niečo ine ,,mierna nadvaha,,.
Nadvaha často suvisi s cyklom a moze byt problémom v otehotneni. Nepišeš vek, vyšku a vahu ...kazdopadne netreba sa utešovat ze 130 kilova známa ma 3 deti...aj ja taku jednu poznám...ale napr. mala tehotenstku cukrovku a kadejake komplikacie koli tej nadvahe. Takze tak. Kedze ovulacia u teba prebieha tak treba zistit kedy....poznat svoj cyklus mozes aj ako slobodna a bez partnera. O to lahšie to budeš mat ked toho partnera mat budeš. Lebo aj to sledovanie cyklov trva nejaku dobu. Mozno nezaškodí spravit aj hormonálny profil, kto vie. Kazdopadne ,,chciet,, nestačí - treba niečo preto spravit.
Ahojte snazilky..... uz dva roky sa snazkme o babetko a az teraz som to niak zacala riesit z dr. V pondelok som bola na preventivke a hned som sa jej to aj spytala tak ma skontrolovala predpisala mi duphaston a odporucila kupit nosifol mate niektora s tymto skusenost ze ste z toho otehotnela?? Dakujem za rady
Ze ci sa mi oplati investovat do nosifolu
Dajte si vysetrit krvnym testom po dohode s gynekologom homocystein, ak ho mate zvyseny, okamzite nasadit Femibion doplnok, mne to pomohlo, poruchu homocysteinu mam vrodenu a ten Femibion s metafolinom by som mala brat cely zivot, pozrite si nieco o poruche prijmu homocysteinu, googlite nazov "MTHRF"
mne robil homocystein problemy
@ninah1486 tak isto som s nim mala problemy
@aalzbetkaa ak ovulujes iba kazdy druhy mesiac, otehotnenie bude tazsie, ale nie nemozne. Ak mas iba trosku nadvahu, nemusi to suvisiet s vahou, ale velkej vacsine zien sa po schudnuti upravi cyklus. Nemusis schudnut hned 10 kil, stacia dve- tri. A prosim ta, ak chces schudnut, nerob to len kvoli dietatku, ale aj kvoli sebe 🙂