Problém s ochlpením

14. jún 2023

Ahojte žienky som zufala tak preto píšem prosím vás neviete o niečom čo by my pomohlo na
Ochlpenie viete mne sa to ťahá aj na hrudi nemôžem si obliecť to čo chcem viete myslím vistrih tak nechcem si dať niečo z čoho my potom môže rásť ešte viac ja som skúšala pinzetou vitahovat nepomáha ešte viac rastie za každú radu ďakujem myslela som už aj na depiláciu len neviem to by my aj po Tom rástlo?

stellarstar
14. jún 2023

Jedine po lasere by ti nevyrástlo

sissy27
14. jún 2023

najjednoduchšie a najlacnejšie je epilácia voskom - buď v kozmetickom salóne alebo to zvládneš aj sama doma. Môže to byť zo začiatku trošku bolestivé, ale keďže vlastne vytrhávaš chĺpky od korienkov, postupne ich oslabuješ a budú rásť menej a slabšie.
ak sú chĺpky tmavé, tak je výborný laser, ale je to drahšie a treba dochádzať do salónu. Existujú aj prístroje na doma na IPL ošetrenie, ale tiež stoja pár stoviek a nie sú také účinné ako laser.

hipuska
14. jún 2023

@sissy27 prosím ťa, vosk/resp.strojcek...je to jedno? Či lespie ten vosk?

sissy27
14. jún 2023

@hipuska princíp je ten istý (vytrhne chĺpok aj s korienkom) ale vosk je podľa mňa efektívnejší - zoberie väčšiu plochu naraz a je to rýchlejšie ako strojček. Ak sa teda pri strojčeku bavíme o epilátore a nie depilátore.

hipuska
14. jún 2023

@sissy27 áno, myslela som epiláciu

motogirl699
14. jún 2023

@sissy27 ja som chodila na laser do salónu a môžem povedať, že mi to vôbec nezabralo ako domáci IPL

autor
14. jún 2023

@motogirl699 prosím vás poradíte mi čo je IPL ďakujem

autor
14. jún 2023

Niečo lacnejšie neexistuje ?

motogirl699
15. jún 2023

Možno áno, ale s neviem akým výsledkom. Laser v salóne finančne vychádza približne rovnako.
Odporúčam teda vosk alebo strojček. To sú lacnejšie alternatívy