Ahojte, som 8 mesiacov po pôrode, nekojim. Menštruáciu som mala do nedávna pravidelne a však mešká mi už 4 týždne. Tehotenský test vyšiel negatívny, gynekológ na sone tiež nič nevidel. Moja otázka znie, môže to byť z hormónov? Je nejaká mamička, ktorá to mala podobne?
Ďakujem
Ja mám už ročného syna, kojim stále, ale už len na zaspatie čiže Max 4x do dňa aj to som len ako cumel a teraz mám cyklus 91dni, predchádzajúci bol 47 dní, podľa dr už by mala byť ms pravidelná, keď už bola, pred týždňom som mala bolesti, utekala k dr a zistili,že mi praskla cysta, dostala som vyvolavacku a zatiaľ čakám či sa ms dostaví alebo nie, vraj mi čosi blokuje cyklus, ale čo to neviem takže asi veľmi nepomôžem, ja by som určite navštívila dr
Dobrý deň chcela by som sa informovať od vás že som mesiaca 2 mesiace po pôrode a čakám menštruáciu a stále nič len bolesti mám bruchu kŕče a stále nič ďakujem za odpoveď.
Neviem lebo som januári porodila chlapčeka ako 8 mesačná a čakám menštruáciu a stále nič a len také bolesti mám
mala som tento problém, len ja som kojila... lekára som nenavštívila. rok od pôrodu sa všetko dalo ako tak do poriadku...