Problém s menštruáciou 8 mesiacov po pôrode

sisa_1999
18. nov 2021

Ahojte, som 8 mesiacov po pôrode, nekojim. Menštruáciu som mala do nedávna pravidelne a však mešká mi už 4 týždne. Tehotenský test vyšiel negatívny, gynekológ na sone tiež nič nevidel. Moja otázka znie, môže to byť z hormónov? Je nejaká mamička, ktorá to mala podobne?
Ďakujem

deti95060810
18. nov 2021

mala som tento problém, len ja som kojila... lekára som nenavštívila. rok od pôrodu sa všetko dalo ako tak do poriadku...

hipuska
18. nov 2021

@sisa_1999 nechcem rozputavat absolútne žiadnu diskusiu ale neprekonala si covid? V mojom okolí kamarátkam dosť rozhadzalo cyklus

mousegirl
18. nov 2021

@sisa_1999 z hormónov to nebude, už si dlho po pôrode. Asi si mala len anovulacny cyklus

livka283
19. nov 2021

@sisa_1999 ja riešim to isté, 9mes po pôrode, nekojim, všetko bolo ok a teraz mešká tri týždne, testy neg., zvedavá som čo povie dr., ešte som len obj.

mer12
21. nov 2021

Ja mám už ročného syna, kojim stále, ale už len na zaspatie čiže Max 4x do dňa aj to som len ako cumel a teraz mám cyklus 91dni, predchádzajúci bol 47 dní, podľa dr už by mala byť ms pravidelná, keď už bola, pred týždňom som mala bolesti, utekala k dr a zistili,že mi praskla cysta, dostala som vyvolavacku a zatiaľ čakám či sa ms dostaví alebo nie, vraj mi čosi blokuje cyklus, ale čo to neviem takže asi veľmi nepomôžem, ja by som určite navštívila dr

nikolademeova
24. mar 2024

Dobrý deň chcela by som sa informovať od vás že som mesiaca 2 mesiace po pôrode a čakám menštruáciu a stále nič len bolesti mám bruchu kŕče a stále nič ďakujem za odpoveď.

nikolademeova
24. mar 2024

Neviem lebo som januári porodila chlapčeka ako 8 mesačná a čakám menštruáciu a stále nič a len také bolesti mám