Problém s menštruáciou

natalysb
14. okt 2016

Ahojte mamicka. Sledovala som forum pred tym ako som zalozila diskusiu. Zial nedocitala som sa nic. Potrebovala by som pocut nazor alebo mozno niekoho kto mal podobny problem. Vcera mi prisla MS. Od rana bolesti podbruska a krizov proste cely spodok. O 17 sa mi spustili ale len hnedy vytok a bolesti velmi silne. Neprijemne. Vecer som si dala tampon a o 3 hodiny vytiahla lebo mi vadil aj ten. Nehorazna bolest krizov a vrazalo mi to do noh. Nepomohol ani teply kupel na sputenie. A tampon bol hnedy. Posledna zachrana ako si pomoct. Sex. Par kvapiek krvy. Sla som na wc ale zo mna neslo nic. Dala som si tampon a sla spat 3 krat som bola hore pretoze ma zobudila bolest panvy a podbruska. Po tabletke som nesiahla. Rano pozeram tampon len hnedy a spicka cervena. Inokedy ked vyberam tampon ide zo mna vela krvi. Teraz ako keby utalo. Utrela som sa a na papiery bola mala krvna zrazenina a jedna bledoruzova. Min mesiac mi prisli o 6 dni skor teraz su to 3 dni. Nemam pravidelnu. Bolest pretrvava aj dnes. Viete mi porafit cim to moze byt sposobene? Prsniky uz nebolia.

dominika6
14. okt 2016

@natalysb nič...daj si ibalgin vyspi sa na to a hotovo

bale1rinka
14. okt 2016

@natalysb nič, aj mne chodilo načas a tento mesiac meškalo 6 dní a ťahalo sa hnedým...

hivanik
14. okt 2016

V takom pripade by som tampon nepouzivala; mozes mat napr. zapal.