Problém s menštruáciou

erinka123456
22. mar 2016

ahojte baby viete mi niektora poradit alebo mate niektora podobne skusenosti? Od leta mam mrchu takym stylom ze mesiac mam tri mesiace nemam a takto dokola .. boli ma podbrusko a stale mam pocit ze uy pride. lekarka vravi ze mam vsetko v poriadku

mata1001
22. mar 2016

Tak asi len nemas vsetko v poriadku ked mesiac ms mas a 3mesiace nemas...bud chod naspat k dr a pytaj si dalsie vysetrenia alebo zmen lekara...

misel0806
22. mar 2016

Urcite to nieje v poriadku. Treba trvat na dalsich vysetreniach. Mas nepravidelny cyklus nieco ti tam hapruje. Nieviem lieky neberies nie si v strese unave vycerpanosti. Na tvojom mieste zabucham opet na tie dvere nedaj sa odbyt ked ta bude presviedcat o opaku ze si v poho a menzes mavas nepravidelny tak mu daj zbohom a chod k inemu😊🍀🍀

erinka123456
autor
22. mar 2016

@misel0806 lieky neberiem a ani v nejakom extra strese niesom

misel0806
22. mar 2016

@erinka123456 tak jedine trvat na vysetreni nech ti da lieky na upravu cyklu😆

seahorse27
22. mar 2016

@erinka123456 Robila ti hormonalny profil, ked si dovoli tvrdit, ze mas vsetko v poriadku? Asi nebude vsetko v poriadku, lebo takto normalny menstruacny cyklus nevyzera...asi by som ku nej isla este raz a ak znova povie, ze je vetko ok, tak by som ju vymenila.

erinka123456
autor
22. mar 2016

@seahorse27 nie nerobila .. co je to ten hormonalny profil?

seahorse27
22. mar 2016

@erinka123456 zoberie ti krv a zisti pomer hormonov. Pravdepodobne ti tie sposobuju problemy, ked vsetko ostatne mas ok na USG.

00medved
24. mar 2016

ja som natom podobne mala som menstruaciu 12.januara ..mala som tazky pms-nervy strasnee. dnes uz je lepsie ani brucho neboli ako na menzes ..cele cudne
bola som u doktorky a tiez som zdrava len agnucaston som dostala ..test som si robila pred 7 dnami bbol negativny vtedy som ani pms nemala ..tak neviem co teraz

milamil
8. apr 2016
Používateľ milamil je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milamil.

skus vyskusat tinkturu Jarabinu od Herba Vitalis. Ja s nou mam velmi dobre skusenosti. Tiez mi meskali kramy 2 mesiace a upravilo sa mi to.