ahojte baby viete mi niektora poradit alebo mate niektora podobne skusenosti? Od leta mam mrchu takym stylom ze mesiac mam tri mesiace nemam a takto dokola .. boli ma podbrusko a stale mam pocit ze uy pride. lekarka vravi ze mam vsetko v poriadku
Urcite to nieje v poriadku. Treba trvat na dalsich vysetreniach. Mas nepravidelny cyklus nieco ti tam hapruje. Nieviem lieky neberies nie si v strese unave vycerpanosti. Na tvojom mieste zabucham opet na tie dvere nedaj sa odbyt ked ta bude presviedcat o opaku ze si v poho a menzes mavas nepravidelny tak mu daj zbohom a chod k inemu😊🍀🍀
@misel0806 lieky neberiem a ani v nejakom extra strese niesom
@erinka123456 tak jedine trvat na vysetreni nech ti da lieky na upravu cyklu😆
@erinka123456 Robila ti hormonalny profil, ked si dovoli tvrdit, ze mas vsetko v poriadku? Asi nebude vsetko v poriadku, lebo takto normalny menstruacny cyklus nevyzera...asi by som ku nej isla este raz a ak znova povie, ze je vetko ok, tak by som ju vymenila.
@seahorse27 nie nerobila .. co je to ten hormonalny profil?
@erinka123456 zoberie ti krv a zisti pomer hormonov. Pravdepodobne ti tie sposobuju problemy, ked vsetko ostatne mas ok na USG.
ja som natom podobne mala som menstruaciu 12.januara ..mala som tazky pms-nervy strasnee. dnes uz je lepsie ani brucho neboli ako na menzes ..cele cudne
bola som u doktorky a tiez som zdrava len agnucaston som dostala ..test som si robila pred 7 dnami bbol negativny vtedy som ani pms nemala ..tak neviem co teraz
skus vyskusat tinkturu Jarabinu od Herba Vitalis. Ja s nou mam velmi dobre skusenosti. Tiez mi meskali kramy 2 mesiace a upravilo sa mi to.
Tak asi len nemas vsetko v poriadku ked mesiac ms mas a 3mesiace nemas...bud chod naspat k dr a pytaj si dalsie vysetrenia alebo zmen lekara...