ahojte baby,
chcem sa opytat..mozno mate skusenost a potrebujem radu..nakolko je vikend a k lekarovi sa neda ist..kramy som dostala 4.8. trocha ine jsk normalne lebo neboli take silne..trvali cca 11 dni..cize do toho 16..potom vsetko v poriadku a vcera t.j. 28.8. som zacala zase krvacat..v com noze byt problem? za kazdu radu som vdacna..zacinam sa bat, tak skusam ci niektora neviete
dakujem
tiež si myslím, že cysta alebo myom
treba zdvihnut Telefon a objednat sa ku gynekologovi nie riesit na MK!!!!!!
je sobota tak asi gynekológa neporiesim!
To moze byt hocico a mozno nic ,aj stres ,zmena prostredia dokazu porobit takuto sarapatu ....nikto z nas ti do zenskych pohl.org.nevidi ,nevie veci okolo tj anamnrezu ,takze hadzat tu dg.je uplne bezpredmetne ....cesta je jedine gyn.vysetrenie ,ziadna ina...a ak si vydrzala menstruovat 11dni ,tak 2dni do pondelka su oproti tomu malina kym sa dostanes k odbornikovi
ved jasne ze k lekarovi hned v pondelok najneskor v stredu pojdem..len bohuzial je sobotu a kvoli tomuto naozaj na pohotovost nepojdem..chcem sa len pripraviť na najhrosie co mi moze lekar povedat..chcela som vediet aby ci niektorej sa nestalo nieco podobne a nie aby ste mi hovorili diagnozu 🙂
@domka444 ako ad1. Na to aby si sa trapila tieto dva dni pred moznou navstevou gynekologa sa mozes info aj na nete - tam ti moze vyhodit od hormonalnych zmien benignych az po rakovinu krcka maternice v poslednom stadiu - ako tie dovody preco krvacas moze byt 1500 a to od tych najnevinnejsich az po tie najtragickejsie scenare ani len dr ti takto na dialko nezdiagnostikuje co sa vlastne s tebou deje pokial to neuvidi a neurobi prislusne vysetrenia takze toto je zbytocne bud vypnes a nebudes sa tym zapodievat tak ako si to robila az doteraz a vydrzia uz tie dva dni v sladkej nevedomosti alebo sa budes zaoberat najhorsimi miznymi scenarmi - tak ako vacsina ludi - a v pondelok nabehnes k dr
Berieš antikoncepciu? Pred tým 4.8. si sa neomeškala s tabletkou? Toto sa stalo mne a presne vtedy keď som sa omeškala s tabletkou.
teraz som presne toto riešila s jednou kamarátkou - mala tiež stále krvácanie - také aj slabšie aj niekedy jeden-dva dni nič, po mesiaci išla konečne ku doktorovi a zistil jej na sone cystu, niečo jej dal na zastavenie krvácania a zatiaľ jej ju nejdú ani vyberať, niekedy na to pomôže vit. E - tabletky, takže radšej treba ísť na vyšetrenie