Dobrý deň, chcem sa vás pýtať. Pred pol rokom som mala zhoršenú cytológiu. Medzi 2 a 3. Budúci mesiac mám ísť na kontrolu. Mám ale veľké obavy nakoľko som pociťovala nepríjemný pocit v oblasti močovej rúry, neviem však správne povedať či to bola nepríjemná bolesť z močovej rúry, alebo či to nebolo z krčka. Počas posledného sexuálneho styku, ktorý trval dlho a bol intenzívnejší som zakrvácala. Bojím sa preto, že za pol roka sa mi mohol krčok zhoršiť a budem mať veľmi zlé výsledky. Počas toho pol roka som sa snažila liečiť papilomacare, dračia krv, indonal, vitamín C. Mohlo sa mi to behom pol roka tak zhoršiť, že by prepuklo už ochorenie? Ďakujem za vaše skúsenosti.
Áno, to pôjdem o týždeň mám termín. Len som veľmi vystresovaná.
Ja som mala tento problém, ale bolesti som nemala. Nemyslím, že by už prepuklo ochorenie.
Ja som bola v apríly na kontrole, kde som mala zhoršenú cytologiu medzi 2-3 a tak ma dali o pol roka na kontrolu a vysledky došli katastrofálne, kde bola nutná okamžitá operácia .. Podľa mojho gynekologa ca 0 stupnna ... Za toho pol roka ani nejdem písať, kolko vecí som užívala určených priamo na krčok, boli to vitamíny a procedúry priamo na toto určené a absolútne mi to nepomohlo ... Takže áno, môže sa to aj behom pol roka zvrtnúť na takto zle výsledky ... Ale to nemusí byť Tvoj prípad. Držím palce
Ďakujem za Vaše príspevky. Verím, že to bude v poriadku.
@fatim krvacanie po styku ešte keď si mala zhoršený nález by som nenechávala na náhodu a určite išla na vyšetrenie kontrolné.