Problém s dosiahnutím ejakulácie

zuzu9991
1. feb 2016

Ahojte snažilky aj mamičky,
snažíme sa o dieťatko ale máme základný problém. Môj manžel má problém s vyvrcholením. S erekciou problém nemá, ale akonáhle sa dostaneme priamo k styku, nemôže sa do mňa spraviť. Po nejakom čase akokeby "ochabne". Keď ho však uspokojujem napr. rukou alebo orálne, problém tam nie je. Ide len o pohlavný styk. Snažila som sa nejak citlivo hovoriť na túto tému, hľadala najprv problém vo mne - klasické otázky...on však len povie že je všetko so mnou v poriadku ale nikdy sa nedozviem viac...viem že je to pre mužov citlivá téma, ale on na ňu aj tak nechce hovoriť. Nepreberám to v posteli, snažím sa nájsť nejaké neutrálne miesto na túto debatu, ale bez úspechu. Viem že je to dosť intímna vec, ale prosím vás, neviete mi poradiť kde by mohol byť problém? zrejme skôr zdravotný? máte niektorá s tým skúsenosti? manžel má 38r.

dominikav123
1. feb 2016

@zuzu9991 Podla mna by bolo dobre navstivit sexuologa...obcas moze byt problem aj s tym, ze pri oralnom sexe, pripadne masturbacii moze partner pocitovat iny tlak na penis, ktory mu pomoze k dosiahnutiu vyvrcholenia...skusali ste napr. stahovacie kruzky na penis ? penis sa viac prekrvi, mozno by to pomohlo...

zuzu9991
autor
1. feb 2016

@dominikav123 ja by som to rada riešila aj u sexuologa, aj kružkami, vyskušala by som hocičo, ale manžel sa k tejto téme ani nevyjadrí, nieto aby sme hľadali riešenie....som z toho zúfalá..on sa tvári že je všetkov poriadku, ale vidím na ňom,že ho to tiež trápi ☹ myslíš že je to vôbec problém ktorý sa dá riešiť? alebo ho budem len zbytočne trápiť a výsledok ostane rovnaký...?? ☹

evita_g
1. feb 2016

@zuzu9991 Je to háklivá téma, manžel sa možno hanbí, možno bojí, ktovie. Ak sa však snažíte o dieťa, tak bez toho to proste nepôjde. Skúsila by som na to ísť tak, že keď ho uspokojuješ orálne a rukou, chvíľu pred vyvrcholením si naňho proste vyskoč. Dôvodov, prečo má manžel tento problém, môže byť veľa. Môže ísť, ako sa píše v príspevku vyššie, o silu tlaku, ktorý k uspokojeniu potrebuje. Alebo je to v psychike. Chce aj on dieťa?

dominika6
1. feb 2016

@zuzu9991
možno ho treba ,,predpripraviť, a dať ho dnu už len tesne pred koncom,alebo skúšať iné polohy ktoré ho navnadia najviac

dominikav123
1. feb 2016

@zuzu9991 no, kazdopadne si myslim, ze ked neurobite nic, bude to to najhorsie...vzdy ste mali takyto problem ? alebo to zacalo len teraz ? ja chapem ze pre muza to nie je sranda riesit, ale on sa tiez urcite bude citi lepsie, ak najdete koren tohto problemu...a vacsina problemov v posteli sa riesit da....skuste ten kruzok napr. kupit a pri najblizsom sexe mu ho nasadit bez nejakych prihovorov....proste len usmev a ze skusme...

sardinka335
1. feb 2016

Podla mojho nazoru ideš na muža velmi ,,v rukavičkách,, - lebo reči typu ,,velmi to nepreberám,, je to citlivá tema atd..tomu vobec nepomozu...prave naopak, zvlášť ak sa snazite o dieta to moze byt problém pri otehotnení..to vystreknutie nie je tiež ,,pre srandu kralikov,, ale pomaha spermiám dostať sa na určtene miesto. Ja by som muža postavila pred hotovu vec..poskušame toto a toto a ked to nepojde tak navštivime spolu odbornika, lebo takto sa toho dieťaťa asi nedočkáš...v 38 rokoch je najvyšší čas to riešiť a nie ze sa tomu vyhybať....neviem kolko rokov maš ty, ale ak maš tak podobne tak vela času na potomka nemate.

elusive
1. feb 2016

A má vôbec záujem o dieťa? Nie je to snaženie pre neho psychický nápor? Niektoré ženy vedia svojich mužov až uháňať do sexu a vtedy sa tam stráca všetko to čaro..
Samozrejme, ak to nie je tvoj prípad tak beriem späť, ale ak áno, len to nechceš priznať, skús zvoľniť tempo. Väčšinou sa dieťa zadarí, keď je snaha minimálna a idete naplno bez bubliny nad sebou "snažíme sa". Ak to ale nie je váš prípad, skús ho presvedčiť k doktorovi, poprípade zmeniť polohu, niečo si pekné kúpiť, okoreniť sexuálny život. Nový impulz by mal pomôcť 🙂

zuzu9991
autor
1. feb 2016

Ahojte, ďakujem za názory...môj manžel chce tiež veľmi dieťa, chceme ho obaja...nesnažíme sa nejak nútene, povedali sme, že keď to príde tak to príde, ja som ešte mladá takže môj čas na dieťa je v pohode...ale jednoducho viem, že takto, bez toho aby sa do mňa spravil to nepríde nikdy...inak nás sex oboch veľmi baví, polohy skúšame všetky možné aj nemožné 🙂 asi je prvada, že som na neho moc citlivá, ale chápete, že ho nechcem ešte viac zostresovať alebo dosiahnuť, aby sa cítil nejak neschopne...keby má nejaké zdravotné problémy asi hľadám príčinu tam, ale on neberie žiadne lieky, nič, nedávno bol na preventívke kde mu povedali že je zdravý ako buk, jedine že mal mierne zvýšený tlak ale vraj nič vážne...prácu stresujúcu nemá...tak už fakt neviem...

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sardinka335
2. feb 2016

@zuzu9991 to ze neberie ziadne lieky a citi sa fajn, pripadne ze mal v poriadku tlak, krv..neznamena ze nema problém...či to si az tak naivna? V ramci prevencie sa do slipov lekár nepozerá - max. sa opýta či su nejake problémy - a on sam nič nespominal kedze to asi za problém zjavne nepovazuje.
Takze problém je evidentne v nom - neschopnost ejakulacie je dost vazny problém, zvlášť ak ide o muza ktory planuje potomstvo. Su na to lieky a postupy...len muzi su ješitný pokial sa jedná o ich ,,chválu,, aj ked to nepovedia...sex moze byť inak fajn - ved k orgazmu nevedie len jedna cesta. Samozrejme netreba to chlapovi denne buchať o hlavu a robiť koli tomu cavyky...ale neriešiť to a čakat ze sa to same upravi je skor utopia. To ze zeny chodia na gynekologiu to nikoho nestresuje...a ze chlap ma ist k urologovi, sexuologovi to je problém... 🙂

dominikav123
2. feb 2016

@sardinka335 to si super napisala...fakt, my si tam lahame rozcapene hole s nohami "do vitajte" a muz ma problem ist na chvilu k doktorovi vytiahnut tam penis ze aha, chory je... 🙂

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sardinka335
2. feb 2016

@cervenaruza123 nech je ako chce - aj tak by som sa poradila s odborníkom či uz urologom alebo sexuologom. Zakladatelka temy nespomina ze by jej partner preferoval masturbaciu tak ,,celkovo,, ze to bol hlavny sposob je ho uspokojovania od mladosti. To je uskalie týchto diskusii - z dvoch troch viac menej nič nehovoriacich viet chcu ludia rady. Nehovorim ze toto je konkretne tento pripad....ale tiež mi tu chyba informácia kolko su spolu v manzelstve, od kedy je tento problém - či vzdy mal tento problém alebo to prišlo časom atd. atd...či mal nejake partnerky pred manzelkou a aj s nimi mal tento problém a podobne - na to všetko sa odbornik bude pytať a zistovať. Tu sa fore sa len vari z vody..ale tak niekomu to stači.

zuzu9991
autor
3. feb 2016

@sardinka335 ahoj, nie som naivná, viem,že problémy môžu byť aj skryté, akurát že som len vylučovala možnosti, nechcela som za tým hneď hľadať neviem čo, vychádzala som len z toho, že je prosto tak "normálne" zdravý chlap, až na tento problém, na ktorý som sa spýtala...vieš keby bolo na mne, tiež by som sa poradila so sexuologom alebo urologom...ale čo sa mam ja radiť, keď ja penis nemám...a chlapa tam dotiahnuť, to nie je zas tak jednoduché...ja som len náhodou vyskúšala, či niektorá takýto problém už neriešila, príp. nevyriešila a nepodelila sa so mnou ako to prebehlo u nich.. ak si nejaká odborníčka z oboru, kludne ti napíšem viac, ale myslím, že vzhľadom k tomu, že nejde o odborné fórum som napísala dosť - dosť na to, aby ženy, ktoré niečo podobné zažili, mi vedeli priblížiť situáciu a svoje skúsenosti...

maria_2
13. nov 2017

Odporúčam si prečítať zaujímavý článok o problémoch s ejakuláciou 🙂 https://sexuolog.online/sexualne-problemy/ejaku...