Mam intimny problem. Mam priateľa lubim ho ale sexualny styk nie je ono. Problemom som ja. On sa urobi raz dva a pre mna to je len take odblafnute. Zo zaciatku ma to boli a nejak ked ma prist k sexu tak sa vzdy obavam, lebo ja nejak moc nic necitim a potom aj tak chodim casto na wc.Snazime sa aj o bábätko, ale nedari sa nam a zas som problemom len ja lebo sa liecim na stitnu zlazu. Citim sa taka nepotrebna.
Najviac ma zarazila posledná veta.. to sa cítiš nepotrebná len preto že v posteli to nie je ono ? A čo iné veci ? Určite potrebná si ! Nevzdávaj sa hneď. To že sa liečiš na štítnu žľazu neznamená že "zas som problémom len ja" .. pozbieraj sa trošku. Sú ľudia s x diagnózami to neznamená že sú nepotrební .. problém je vždy na oboch stranách . Je pekné že hľadáš najprv v sebe ale neber na seba celú zodpovednosť
Riesite babatko a pritom nemate vyrieseny ani sexualne zladenie? Komunikujete o tom? Vie ako sa citis? Preco hadzes vinu na seba? Vies si predstavit takto fungovat cely zivot?
tak... co ti tu asi napisu... skuste lepsie rozohrat predohru, nebude ta to tolko boliet... ak je prirychly, tak su k duspozicii znecitluvujuce gely a kondomy... Ak si frigidna, spomen to svojej lekarke co ta lieci... Co viac k tomuto??