Som alergicka(ambrozia, palina,breza,topol... atd...).Beriem iba zyrtec....Vcera som si len tak vsimla, ze ma skriabe na prse...Hlavne v noci...Ani som si to neuvedomovala a proste vzdy nejako poskriabala...Az dnes rano som si vsimla co tam mam...Fakt neviem odkedy to mam...Mozno to mam aj dlhsie, neviem...Moze to byt alergicka reakcia....?Mate niekto nieco s takymto skusenost???...Je to iba na prsniku...Uprimne nechce sa mi hned bezat ku koznej...Mohlo by mi nieco nato pomoct lokalne?...Nie je to suche......Moze to suvisiet s mojou alergiou?Alebo to moze suvisiet aj so zyrtecom?...Ja viem, ze nie som u koznej a daju sa tu rozne odpovede...*Ale predsa mozno niektora z Vas mala s tymto skusenost.*DAKUJEM!🍀
To je pleseň, treba s tým ísť na kožné
@vsauce_ Pamatas si ci si mala iba nieco zvonka?(Nejaka mast)Alebo davala aj nejake tabletky zvnutra..?Dakujem za odp.
Myslím, že som mala masť aj nejaké tabletky. Ale presne ti už nepoviem čo to bolo. Bolo to pár rokov dozadu 😕 Ale dostala som sa z toho, len mi to ešte dlho potom svietilo na ruke.
Takéto kolečko som mala na ramene, keď som mala nejaký druh plesne, čo som chytila od morčaťa. Musela som ísť ku kožnej a nasadila mi liečbu. Ešte môže ísť o pásový opar, ale takto z fotky ťažko povedať.