Problém pod bradavkou

20. apr 2022

Som alergicka(ambrozia, palina,breza,topol... atd...).Beriem iba zyrtec....Vcera som si len tak vsimla, ze ma skriabe na prse...Hlavne v noci...Ani som si to neuvedomovala a proste vzdy nejako poskriabala...Az dnes rano som si vsimla co tam mam...Fakt neviem odkedy to mam...Mozno to mam aj dlhsie, neviem...Moze to byt alergicka reakcia....?Mate niekto nieco s takymto skusenost???...Je to iba na prsniku...Uprimne nechce sa mi hned bezat ku koznej...Mohlo by mi nieco nato pomoct lokalne?...Nie je to suche......Moze to suvisiet s mojou alergiou?Alebo to moze suvisiet aj so zyrtecom?...Ja viem, ze nie som u koznej a daju sa tu rozne odpovede...*Ale predsa mozno niektora z Vas mala s tymto skusenost.*DAKUJEM!🍀

vsauce_
20. apr 2022

Takéto kolečko som mala na ramene, keď som mala nejaký druh plesne, čo som chytila od morčaťa. Musela som ísť ku kožnej a nasadila mi liečbu. Ešte môže ísť o pásový opar, ale takto z fotky ťažko povedať.

sona96
20. apr 2022

To je pleseň, treba s tým ísť na kožné

autor
20. apr 2022

@vsauce_
@sona96 aj ja som si to myslela, ze to bude nieco taketo...Dakujem🌹

autor
20. apr 2022

@vsauce_ Pamatas si ci si mala iba nieco zvonka?(Nejaka mast)Alebo davala aj nejake tabletky zvnutra..?Dakujem za odp.

vsauce_
20. apr 2022

Myslím, že som mala masť aj nejaké tabletky. Ale presne ti už nepoviem čo to bolo. Bolo to pár rokov dozadu 😕 Ale dostala som sa z toho, len mi to ešte dlho potom svietilo na ruke.