Dobrý deň žienky potrebujem radu prípadne ak má nejakú podobnú skúsenosť poraďte pred rokom som porodila môjho tretieho syna prirodzenou cestou všetko bolo fajne asi po 4 mesiacoch som dostala krámy a od vtedy katastrofa krámy mám každých 56 dní niekedy aj viac naposledy som mala začiatkom januára nechápem tehotná nie som robila som si test je pravda že som veľa schudla z 67 pred pôrodom mám teraz 53 máte niektorá podobnú skúsenosť a upravilo sa vám to po čase?
@janii12345 je to normalne podla mna, telo vela spaluje, u nas v rodine vsetky zeny su po porode chude a uz take ostali. Ja som zo 73 pred porodom letel a dole na 49kg. A to som zdravotne ok. Mama rovnako, babka a aj teta a jej mama. Niektore zeny maju problem dat dole a ine zase naopak
@janii12345 najlepšie spravíš keď pôjdeš ku gyn nech ťa vyšetrí. Nech ti odoberie aj krv aby sa zhodnotil tvoj hormonálny profil a vyžiadaj si u neho aj odber na hormón štítnej žľazy, ten základný odber vie spraviť aj gynekológ. Mne takto gyn zistila hraničnú hodnotu TSH a na základe toho ma odoslala na endokrinológiu - mám znizenu funkciu ŠZ, príznakom môže byť aj nepravidelný cyklus.
@kimina21 poviem pravdu že už ma to napadlo ale neviem nebola som na vyšetrenia
@54tinka54 ďakujem zajtra idem k nemu tak som zvedavá čo mi povie
@janii12345 a stitnu zlazu mas v poriadku?ci to nemoze byt aj nou