Problém po pôrode

janii12345
8. mar 2022

Dobrý deň žienky potrebujem radu prípadne ak má nejakú podobnú skúsenosť poraďte pred rokom som porodila môjho tretieho syna prirodzenou cestou všetko bolo fajne asi po 4 mesiacoch som dostala krámy a od vtedy katastrofa krámy mám každých 56 dní niekedy aj viac naposledy som mala začiatkom januára nechápem tehotná nie som robila som si test je pravda že som veľa schudla z 67 pred pôrodom mám teraz 53 máte niektorá podobnú skúsenosť a upravilo sa vám to po čase?

kimina21
8. mar 2022

@janii12345 a stitnu zlazu mas v poriadku?ci to nemoze byt aj nou

kiki68
8. mar 2022

@janii12345 je to normalne podla mna, telo vela spaluje, u nas v rodine vsetky zeny su po porode chude a uz take ostali. Ja som zo 73 pred porodom letel a dole na 49kg. A to som zdravotne ok. Mama rovnako, babka a aj teta a jej mama. Niektore zeny maju problem dat dole a ine zase naopak

54tinka54
8. mar 2022

@janii12345 najlepšie spravíš keď pôjdeš ku gyn nech ťa vyšetrí. Nech ti odoberie aj krv aby sa zhodnotil tvoj hormonálny profil a vyžiadaj si u neho aj odber na hormón štítnej žľazy, ten základný odber vie spraviť aj gynekológ. Mne takto gyn zistila hraničnú hodnotu TSH a na základe toho ma odoslala na endokrinológiu - mám znizenu funkciu ŠZ, príznakom môže byť aj nepravidelný cyklus.

janii12345
autor
8. mar 2022

@kimina21 poviem pravdu že už ma to napadlo ale neviem nebola som na vyšetrenia

janii12345
autor
8. mar 2022

@54tinka54 ďakujem zajtra idem k nemu tak som zvedavá čo mi povie