Problém otehotnieť po cisárskom. Poradíte?

miruskac
17. júl 2015

Des som bola na prehliadke a som 3 roky po cisarskom a dnes mi nasla dnu v maternici hned pri reze nieco co ma 6mm.vajecniky mam v poriadku aj maternicu len tam hned pri reze nasla nieco 6mm.Opytala som sa ze ci bude problem mat deti tak mi povedala ze pravde podobne ano.Snazime uz 5 mesiacov a nic myslite ze to boze byt velky problem ved vajecniky mam v poriadku.mate s tym niekto skusenosti bojim sa a velmi chceme druha babo.

danjelca
17. júl 2015

po sc 2,5 roka som otehotnela na prvy krat..druhy porod prirodzeny. ziadny problem.

zonjushe
17. júl 2015

Prvé dieťatko prišlo po pol roku snaženia, druhé na prvy sup..bola som po cisárskom. .

sardinka333
17. júl 2015

To ,,niečo,, možu byť zrasty, ved čo si sa neopýtala čo to ,,niečo je,,. Či to je problém ti najlepšie povedia lekari, chod na vyšetrenia a pýtaj sa. Na druhej strane 5 mesiacov nie je dovod na extra stres..my sme prvé dieťa počali až po pol roku snaženia. Taže odpoved ,,pravedepodobne,, ta len vystrašila ale nič konkretne ti vlastne nepovedala. Tak ale niečo ti do spravy napisala. Takže za mna..dam sa znova vyšetriť a hladam riešenie čo je to ,,niečo,, a čo s tým ,,niečím,, a druha vec je urob si pekné leto, užívaj si, dovolenkujte na kolko je to možné a netlač na pilu, ked si otehotnela raz tak je veeeelká pravdepodobnosť že otehotnieš aj druhy krát. Niektorí lekári už toho narozpravali...

cerez
17. júl 2015

Tiež si myslím, že by mohlo ísť o zrasty. Ja som zas mala po cisárskom cysty, následné laparoskopie a dr. mi povedal, že vzhľadom na to, že som bola po cisárskom, nemám žiadne zrasty. Čo väčšinou býva. Prečo si sa dr. nespýtala následne na to, čo je tam vlastne 6mm? Treba sa hneď pýtať. Nebáť sa.

malabiba
17. júl 2015

nepanikár, choď a opýtaj sa lekárky....mám deti len sekciami, takže na plodnosť bežný priebeh sekcie asi nemá vplyv