Problém na pyskoch

lellla
24. júl 2021

Ahojte je mi to trápne ale nikde som sa nič nedocotala tak sa spýtam aj tu keďže má to začalo trápiť od včera ....začnem od začiatku vcera ma začalo svrbiet medzi nohami ale len na vonkajších pyskoch a nie vnútri keďže mykozu som bohužiaľ prekonala viac krát tak viem že toto nieje ono..keď som sa osprchovala tak sommso to pozrela a mala som to červené opuchnuté vráskavé a také akoby rozmocenu pokožku...strašne ma to aj boli ako keby mám modrinu ....dnes ráno sa mi začala šúpať koža s toho miesta ...vyzerá to ako nejaky drmalny problém len neviem čo s tým ..ak ste sa niektorá stretli tak poraďte prosím čo by to mohlo byť a čo na to vďaka ...

mamamasama
24. júl 2021

Znie to hrozne. Nebude to herpes?

lellla
autor
24. júl 2021

@mamamasama neviem pozerala som si na googli a tam vyzerá herpes podobne ako na ústach a tak mit o nevyzerá 😓

loginexistuje
24. júl 2021

plesen mykoza kup si canesten krem resp rovno kombi vagginalna tabletka a krem

lellla
autor
24. júl 2021

@loginexistuje to Som si myslela aj ja prvý krát a kúpila si krém no nepomohlo ...

simsalabim
24. júl 2021

@lellla nebude to proste len zaparene? Skus natriet Canestenom. Ja som raz tak mala zapareninu na podobnom mieste.

loginexistuje
24. júl 2021

@lellla tak skus este imazol krempasta moze sa to urobit ak si dolho v mokrych plavkach

viktoria1425
24. júl 2021

@lellla utekaj co najrychlejsie ku koznej 🙂 poradi ti co to je a zbavi ta tohto neprijemneho pocitu.

nikpa
24. júl 2021

@lellla imazol si kúp v lekárni, ak nezaberie tak kožnej

simona92101
24. júl 2021

@lellla urcite len zaparene a podrazdene,mozno privela avivaze v spodnom pradle.odporucam bavlnene spodne pradlo,aj viac x za den sa umyt pod cistou vlaznou vodou a natriet mastickou Fungicidin.popripade vecer sedaci kupel z repiku.

mona3791
25. nov 2023

@lellla čo to nakoniec bolo? Tiež mam tento problem