Ahojte, posledny rok a pol mi stale vychadza vo vytere, pomaly kazde dva mesiace mam problem, buď po bazene, častejši styk, vtedy ako keby sa prejaví sviniak …. Vtedy mam vyslovene taku tupu bolest v pošve, ako keby bolavy krčok maternice, no vždy ma začne bolieť aj ako keby v konečniku, prosim vas ti co to mate, tiez mate take priznaky, je to bezne takto? Svrbenie nemam, ďakujem
No u nejakej babe sa nakazil a teraz teba nakazí opakovane
@sisska96 ja si prave myslim ze som sa nakazila v praci, kde som chytila anginu streptokokovu a ja som mu to potom preniesla ustne a odvtedy si to kolujeme, len teda ci tie priznaky su bezne? Mali ste na to ake konkretne atb, ktore vam zabrali? Ja som nala teraz sumamed a nic, tak som na nervy, budu sa mi musiet dat dalsie
@dadka1997 ja mam pocit, ze vzdy ked mi zacne robit problemy, tak mi to prejde aj na hrube crevo konecnik, tym ze to je pri sebe
Ja to mam dlhe roky, len ma s tym odbiju, ze je to normalne, ze streptokok v posve je. A partnera liecit je uplne zbytocne. Jediny klud som mala pol roka po porodoch, ked som dostala v infuzii ATB.
Dolezite je, aby ste sa preliecili obaja
@nevenka a mate tiez taketo priznaky?
@dadka1997 ano ano, len teda manzelovi z vyterov nevychadza, tak mu potom doktor nechce dat lieky
Tak nech si kúpi preventivne v lekarni canesten
Ked som ho mala, tak sice ma v konečníku nebolelo, ale ak mas styk s partnerom, pokym sa on tiez nevylieci budete si to nasalej prenasat