Ahojte,
ako zistím kedy mi začína prechod? Mám 45 a návaly tepla, niekedy zimnice, menštruácia sa rozbieha aj 6 dní pokiaľ príde.
Ja mam návaly tepla. Najprv menzes vynechával, teraz už 4 mesiace nemám. Hormonálny profil potvrdil prechod. Začalo to, keď som mala 41. Teraz mam 42.
Rovnako ako si popísala.Návaly tepla,menzes vynecháva a badzguje,potom podráždenosť,výkyvy nálady atd.Nehovorím zo svojej skúsenosti ale z mamininej.Volakedy sme si s ňou užil s tou jej náladou. Ešte v začiatkoch prechodu.Teraz to už síce nemá iba ju navaluje a to už má 68.Ale užíva nehormonálny marilin vtedy má pokoj.Dúfam že nebudem po nej a nebudem to takto dlho mať aj ja
@martinka13 fuha, to uz tak skoro? Ja som v 41 este rodila. Teraz mam czerstwych 45. Zatial nic nesledujem. Menzes ako svajciarske hodinky.
@yanni ano. Tiež ma to prekvapilo. Mamina šla do prechodu v 57. No nevadí. Mne to vlastne vyhovuje....
to ti s istotou potvrdi gynekolog, ale je aj takyto test pripadne - https://www.drmax.sk/test-menopauzy-klimasei-2k...