Príliš silná menštruácia

nattka123
5. mar 2024

Ahojte ženy.
17.2. Som mala nechránený styk s manželom. (Plánujeme druhé babo) podľa aplikácie prebehla ovulacia 18.2.
3.3. Prišla menstruacia podľa mna skoro. Mala prísť o týždeň neskôr. Ale k veci. Menstruacia je silná,bolestivá už treti deň. Menštruáciu mávam málokedy bolestivú ak je,tak iba prvý deň. Tato boli už tretí deň. Najviac keď sedím.
Menstruacia krv je sýto červená bez zrazenin. Prsia mam naliate,vidieť zilky. Mám menší apetít co sa jedla týka. Občas mi príde taký závan že mi je zle ale hned to prejde. Môže ísť o mimomaternicove? Alebo biochem.?
Prosím o radu. Ďakujem

bykaterina
5. mar 2024

@nattka123 apka nevie kedy si mala menzes na to sluzi sono alebo testy.
a skusala si si orbit tehotensky test ?

nattka123
autor
5. mar 2024

@bykaterina skúšala pred ms. Mala som pocit,že je tam duch. Nebola som si istá,či je to duch alebo kanalik no ďalej som netestovala,keďže som prišla ms

bykaterina
5. mar 2024

@nattka123 urob si zajtra test uvidis ako si na tom, ak bude pozitivny tak smer DR.

nattka123
autor
5. mar 2024

@bykaterina ďakujem pekne za radu 🙂
Pri prvom tehotenstve som zistila tehotenstvo až v 8tt.
Práve preto si myslím,že tehotna byt môžem. Neprekvapila ma ta intenzita tej krvi

bykaterina
5. mar 2024

@nattka123 na to ti da odpoved iba test ci si alebo nie tehotna. drzim palce

vanilkovazmrzka
5. mar 2024

Ovulacia neprebieha podla aplikacie. Vsetko v aplikacii je len odhad. Ci a kedy prebehla, musis mat dosledovane sama na svojom tele podla priznakov.

Ak si dostala menstruaciu skor, je mozne ze aj ovulaciu si mala skor, nez ti predikovala aplikacia.

nattka123
autor
5. mar 2024

@vanilkovazmrzka Vo februári som mala menštruáciu 11.2. A trvala iba tri dni. Už ten druhý a tretí den to bolo skôr take že hlien s prímesou krvi. Ako keby to bol plodný hlien. Neviem,mam to take poprehadzovane akési odkedy sa snažíme o druhé dieťa

vanilkovazmrzka
5. mar 2024

@nattka123 fu no mozno su hormony trochu poblaznene 🙂