Ahojte babenky. Som dva roky po pôrode a mám neskutočne silnu menštruáciu ako by som bola po v šestonedelí . Už som vyskusala citróny uhorky dokonca citrodeku ale ale nič nepomáha . Ak máte nejaký typ prosím o radu fakt ma to dosť obmedzuje nemôžem sa nikde pohnúť čo sa bojím aby som nepretiekla. Za rady dakujem
@veronikaszabova a to je čo ešte som o Tom nepocula
denne pit caj z alchemilky, obcas rebricek, medovku a cez menstraciu turanec kanadsky.
@aduska0001 tak led nechces lieky, musis hladat nieco ine
A nechcem beat lieky lebo kojim maličkú cerku
@alesta ďakujem som nevedela hádam mi to konečne pomôže
@aduska0001 askorutin veru....mne pomohol po porode
@katkabg a nebude vadiť keď kojim?
@veronikaszabova to vobec nepomaha
Ja tiez silno krvacam ale preto ze mam myom na maternici
@lucia851 mne ano. Ze to tebe nepomohlo, co uz.
@lucia851 to ma mrzí ty vieš aspoň kôli čomu ale ja nie a ku ženskému sa bojím ísť aby mi dačo nezistil
@aduska0001 tak to uz je co sa zmyslanie?🤦♀️Prepac musela som
@sapetka ako sy to myslela?
@aduska0001 asi to, ze mas silny menzes a z gynekologom to neriesis
@sapetka veď nič vyjadrí sa ja viem preco sa bojim
@aduska0001 "aby daco nezistil"
@aduska0001 neist k doktorovi lebo sa bojis. Mas dieta uz len oreto by si mala ist
@veronikaszabova to pochopila
@sapetka vieš máme to v rodine ja asi tuším čo mi je ale ten strach z toho zistenia ti to neda
@aduska0001 coby nedalo. Si dospela zena, mas dieta.
Tak snad sa nebojis ist k lekarovi.
My mame v rodine rakovinu krcka maternice. To mam teraz vynechavat prehliadky u gynekologa?
@aduska0001 haloooo zobudit sa a sup urobit si termin u gyndosky
@veronikaszabova vieš kým neviem čo mi je som spokojná keď budem vedieť pôjde to dolu vodou a ja sa opustiť nemôžem mám deti
@aduska0001 rob ako chces, rady si dostala.
Za rady dakujem
Mozno je niekedy lepsie riesit co sa vyriesit da ako plakat neskor nad rozliatym mliekom.Takze ako radia dievcata , si dospela zena , mas dieta preto nechapem tvoj postoj. Termin si mala uz mam vcera !
Zavolaj na gynekologiu a nech to neco predpise aby si maká slabšu ms alebo behny na pohotovosť
@aduska0001 Ak sa bojíš co ti nájdu a preto nejdeš to je chyba. Musíš ale počítať, že to takýmto spôsobom môžeš dopadnúť ešte horšie ako keby si šla k lekárovi. Silná menštruácia ako opisujes môže spôsobiť že budeš strácať veľa krvi a to pre kojacu ženu nie je dobre. Ani pre teba a ani pre tvoje babo. Ak nejdeš kvôli sebe, chod kvôli dieťaťu. Ďalšia vec... Myslíš si že keď nepôjdeš k lekárovi budeš s pokojná....zachvilku ta zožerie nevedomosť z toho co ti je. Lebo niečo sa nedá liečiť. S krvácaním silným sa nezahráva. Lepšie je vedieť co to je a zodpovedne sa k tomu postaviť.
@aduska0001 ascorutin 3x1