Ahojte chcem sa spýtať robili vám niektorej v iscare BA priechodnost vajcovodov? Povedala mi dr ka že dá sa aj pod narkozou, ja moc nechcem, dá sa to vydržať? Ďakujem
Ja som sa na to pýtala lekárov keďže mi bol odobratý jeden vajcovod a chcela som vedieť ako je na tom ten druhý. Dvaja lekári mi nezávisle na sebe povedali že je to blbosť a zbytočný zákrok. Že aj keď ti ukáže vajcovod priechodnosť neznamená to že o pár dní nebude zúžený.
@bambulienka25 to nepovedala koľko trvá len sa pýtala ci chccem aj pod narkozu ist
Keď máš veľmi nepriechodné vajcovody tak vtedy to bolí, ale keď len trochu tak to je okay aj bez narkózy
Mne robili zakrok v Iscare v celkovej narkoze a zaroven mi skontrolovali maternicu, odobrali preventivne vzorku na rozbor... bez narkozy som to nedala, mna to strasne bolelo.. zakrok je to dobry pre indikaciu IVF, kto ma nepriechodne vajcovody, nemusi stracat cas a moze ist rovno na IVF
Ja som bola na takom obyc vysetreni v nemocnici, tam bola kontrastna tekutina. Dalo sa to v pohode vydrzat, dala som si preventivne jeden ibuprofen hodinu pred. Vysetrenie sa ale nepodarilo, nasledne mi v Iscare ponukli moznost vysetrenia s kontrastnou penou, vraj je to istejsi vysledok (ostrejsi obraz). Tiez som mala ist ten druhykrat s narkozou, ze ak by nasli nieco odstranitelne, tak by to aj hned spravili, myslim, ze mali pozerat aj maternicu.