Ahojte. Vedel by mi niekto povedať prečo, chodím často na Wc? Raz za 2 hodiny minimálne 1-2×. Aké možnosti môžu za tým byť?
@veronikaszabova
Áno, ale aké ďalšie príčiny môžu za tým byť?
@slniecko1998
Prechladnutá by som nemala byť, sopľe nemám.
@slniecko1998 prosim ta, uz fakt navstiv toho pediatra - piseme ti to uz asi 3t‼
Cukrovka? Chodis aj v noci? Ine priznaky?
@acrobaleno zbytocne jej radis, je to 12r decko, co sa nudi - je presvedcena, ze je tehotna.
@veronikaszabova Aha tak 😂
@slniecko1998 aj ja chodím a nie som tehotná
@acrobaleno
Nie v noci nie
@veronikaszabova
Kto nezažije nepochopí!
@slniecko1998 vies o tom, ze v tomto ma len viacej a viacej utvrdzujes v tom, ze si Hesova??
Pod tym nickom si robila to iste - ked si ta nikto nevsimal, neaktualizoval ti diskusiu, tak si tam vzdy niekoho oznacila s nezmyselnym komentom
Adminky, hesova0000 a kumova_0000 - jej stare nicky, ktore uz ma zrusene.
Díky za reakci. Jen bychom tě chtěli poprosit - pokud narazíš na nevhodné chování, příspěvek, člověka - použij možnost nahlášení - at už šipku u příspěvku nebo Cestou "Opýtaj s nás"
https://www.modrykonik.sk/faq/faq/#h-chcem-nahlasit-nevhodny-prispevok-alebo-spravanie
O každou část stránky se stará někdo jiný, označení adminů je milion a je to trochu nepraktické....🙂). Když nahlásíš přes šipku nebo Opýtaj sa nás, dostane se to tak nejrychleji přesně na správné místo, ke správnému člověku🙂.
Díky za pomoc i pochopení.
@slniecko1998 urcite nie TEHOTENSTVO!!