Ahojte potrebujem súrnu radu lebo ma ide poraziť od stresu. S priateľom už rok mávame nechr. pohl styk a vzdy menstruacia prisla ako mala sem tam den skor den neskor. Dnes je 28 den od poslednej menstruacie. Minuly tyzden som brala antibiotika kvoli chorobe a pozorovala som hrudkovity vytok sem tam a sem tam normalny ako stale. Teraz pred 3 dnami som ho este spozorovala na nohavičkach a dnes a včera vytok uplne vymizol a som sucha. Moze to byt priznak uz bliziacej sa menstruacie? Mavam bolesti v podbrusku take vlnovite ako pred beznou ms a napuchnute prsniky tak isto ako pred ms nijak nebolia. Bojím sa kvapociek lasky či mi niečo nesposobili. Test som si robila vcera a bol negativny ale ms nikde. Co s tym zastavenym vytokom?
prečo sa obávaš ,,kvapôčok lásky,, keď sexujete bez ochrany ? V prvom rade si premysli , čo chceš a čo nie a podľa toho sa zariaď , aby si nemusela klásť podobné otázky.
Atb mozu ovplyvnit cyklus. Aj posunut. Dievcata ti dobre hovoria. Ak mas nechraneny styk, nikdy nevies. Nikdy. Takto pobehuju miliony ludi/deti po svete…
Neboj...MS prípade...mám pocit, že veľa žien v tomto období má problém, že neprichádza na čas... vrátane mňa...
No ja teda dúfam, že tehotná nebudeš. Dieťa nepotrebuje nezodpovedných rodičov. To nemáte na kondómy?
@januska12323 zdrzim sa komentaru. clovek potrebuje radu a fakt teraz nepotrebujem taketo vycitave otazky
@januska12323 ako myslíš, že kondóm je 100%... nestalo sa ti nikdy, že sa pretrhol respektíve tvojej polovičke????
keby som bola tehotná mala by som nejaky specificky vytok?
@januska12323 je to v pohode, ja som totizto bez ochrany bola 24-28.6. niekedy tak nejak medzi tymi dnami a test som si spravila 10.7. cize vcera takze po nejakych 12 dnoch mi to ukazalo negativne tak snad spolahlivo
@kikr mať tak tvoje problémy