Ahojte, je normálne že váha stúpa pri menštruácii? Pár týždnov pravidelne cvičím, úbytok váhy minimálny, no v piatok som dostala svoje dni, dala som si trošku oddychu a aj som si dala niečo na čo som mala chuť a dnes mám 3. Deň a cca o 1,5kg viac ako pred menštruáciou. Je to ok? Zadržiava sa voda či fakt si nemožem dovoliť oddych ani keď mi nie je dobre?
podľa mňa je to zadržaná voda
@pallacinka29 ďakujem no dúfam že to bude len to a nevyšla moja snaha nazmar
bude to ok, chudnem cez rok a toto sa dokola opakuje kazdy mesiac
Vo mne sa zadrziava voda pocas menstruacie a este par dni po nej. Potom sa to postupne zo mna vyolavuje a vsetko zhodim. Tiez okolo 1 - 1,5 kila.
A 3-4 kilá hore je už veľa
ja som chudla pred par rkomi. denne mi slo dole asi 100g. v tom case som sa vazila dost casto,a j denne bavilo ma vidie, ako vaha klesa. pred mas sa to samozrejme spimalovalo, navyse som mala vacsi prijem kalorii, lebo som nevedela odolat.
to, ez sa pred ms zadrziava voda som vedela. nemala soms tym problem, no zaujimave bolo, ze pocas ms mi vaha takmer stala a na 8den, ked uz som ms nemala, mi skocila rapidne dole, na 9 den este viac. cize az tieto 2 dni mi poklesla vaha snad o viac ako kilo dole. co presne odzrkadlovalo chudnutie asi 100g/den, tento pokles bol zhrzuba za 14dni, co mi vaha takmer stala.
takze to aj clekom trva, nez klesne dole.
niekto sa zavodnuje aj mimo cyklu, pokial sa jedna o zdraveho cloveka, tak je to sposobene nedostatocnym prijmom tekutin, nevhodnym stravovanim ( ci uz obsahovo, ci mnozstvo ) a aj nevhodnym zivotnym stylom( nedostatok pohybu ). tieto veci pocas chudnutia odpadaju, lebo vtedy robime vsetko pre chudnutie a teda mimi PMS sa nezavodnujeme, co je dobre. no myslela som, ez to pocas PMS/MS tak vyrazne v tomto obdobi nebude, ale bolo a teda trvalot o dlho.
prakticky velku cast cyklu sa presna hmotnost tazko odmera.
U zien su 2kg hore dole.
je to uplne normalne… ja mam pred a prve dni menzesu + 2 kila (o pocite nafuknutosti a celkovom stave ani nehovorim)