Príbeh o prvej menštruácii

laura9448
17. okt 2021

Ahojte, asi sa na mňa nahnevá zopár ľudí keď si to prečítajú...ale mám problém, viete ja so svojou mamou nemám práve ten najlepší vzťah, mám staršiu sestru o jej a mojom vzťahu😒...no a tak... Ja ešte nemám prvú menštruáciu a keďže nemám s mojou mamou a sestrou dobrý vzťah tak by som sa vás chcela spýtať že či by ste mi nenapísali že aká bola vaša prvá menštruacia. Ak mi niekto normálne odpíše tak som veľmi vďačná.🙂

77katarina
17. okt 2021

Prýbeh 👏 Príbeh 👍

janinah
17. okt 2021

kolko máš rokov?

janulik2008
17. okt 2021

Vieš, že ani nepamätám už 🤣🤣🤣 "spolunažívame" si už tak dlho, že som to vytesnila 🤣🤣🤣

luci_ba
17. okt 2021

@laura9448 Bola veľmi slabunká, len zopár kvapiek krvi a netrvala dlho, len pár dní.

dahra
17. okt 2021

- mala som 13 a pol, bolo leto, pomáhala som nakladať tehly na fúrik môjmu starkému 🙂. Takže spustilo sa to riadne silno, trvalo 10 dní, mama sa divila, že som jej spotrebovala 3 balíky príšerných nesavých "bezkrídielkových" vložiek, o ktorých existencii dnes už ani nechyrujeme. A o 2t tá paráda došla znovu.

laurika999
17. okt 2021

@laura9448 ja som zasa mala dlhú a silnú. tú prvú. potom sa umúdrila a "znormalizovala" 🙂.

nerya
17. okt 2021

Ja som si myslela, že idem umrieť, že mám nejakú chorobu strašnu. 🤷🤦🏻 Až potom mi mama vysvetlila a kúpila vložky

lilope
17. okt 2021

@nerya ja tak isto. Bola som na záchode a zrazu sa spustila. Utrela som sa a tam kopa krvi. Myslela som si, že mám rakovinu alebo že umieram. Mala som len 10 rokov a o menštruácii som vtedy ešte nevedela nič. Od začiatku som ju mala silnú a trvala niekedy aj 12 dní, úplne pokazené detstvo keď som sa v lete nemohla skoro pol mesiaca kúpať a spolužiačky o tom ešte ani nesnívali... Brala som to ako nespravodlivosť.

ella_price
17. okt 2021

Ja neviem prečo takto večer vôbec leziem na toho koňa, lebo tu vždy také skvosty nájdem, že mi žlčník aj s kameňmi otáča 😂😂

madmena
17. okt 2021

Nechcela som to, netuzila som to dostat nikdy a preto ked to prislo, tvarila som sa, ako ze sa nic nedeje, nepovedala som o tom mame, tajila som to, s vlozkami som nechcela mat nic spolocne, tak som si dala len toaletny papier, bolo to slabee a bez bolesti. Ignorovala som to, ako sa len najviac dalo. Keby sa ma po nejakom case mama nespytala, ci to uz hadam nemam, tak neviem, kedy by som sa sama od seba priznala.

adrilexi2
19. júl 2024

@laura9448
Ahoj. Áno, chápem, aké to je, keď nemáš dobrý vzťah s blízkymi. Snáď sa to od Tvojho posledného príspevku trochu polepšilo. A môj príbeh: mala som 12 rokov a cítila som sa zaostalá(bola som na gymnáziu a tam sa baby často rozprávali o ich príbehoch). Najprv som mals len hnedý výtok a až v posledný deň som mala krv. Ukázala som to mamine až v ten posledný deň. Cítila som sa divne(možno aj preto, lebo bolo vysvedčenie), ale nebolo to také hrozné.
Viem, že už prešoel nejaký čas od Tvojej prosby. Kľudne sa ozvi!