Priateľa páli penis

18. sep 2021

Baby priateľa pri sexe ( keď je vo mne) páli fifík. Po sexe ho má aj viditeľne podráždený. Čím by to mohlo byť? Zmenou mojej pH? Baktérie, kvasinky ani nič podobné nemám. V piatok prišli výsledky zo sterov a všetko mám ok. Mám síce trochu viac bieleho výtoku ale to pripisujem tehotenstvu, keďže ho mám od začiatku. U mňa žiadne pálenie ani svrbenie. Vlhká som tiež dostatočne, takže tým ti tiež nebude. Nevieme si už rady. Nestretli ste sa s niečím podobným?

mirage
18. sep 2021

priatel ma 3 roky? Ked ma fifika?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. sep 2021

@mirage chcela som napísať pipík (som zvyknutá tak oslovovať) Je na tom niečo zlé? To je dôvod toho pálenia, že si sa toho musela chytiť? Myslím, že pochopiť sa to dá aj keď nenapíšem, že ho páli penis.

@viestta tam tiež všetko ok, preto sa obraciam sem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
heleninamama
18. sep 2021

@tomyhardy A možno ho strčil do iných fifiniek 😂😂😂

mondolina
18. sep 2021

a pred tým ste problém nemali? podľa zmena vaginálneho prostredia vo vagíne kvôli tehu.
a nehnevaj sa, aj sa som sa na Fifíku zasmiala, veď nie v zlom...✌️

nafka0483
18. sep 2021

Takze ty si dany problem konzutlovala s gynekologom, on bol u urologa, vsetko mate v poriadku, dovod cim to moze byt vam ani jeden lekar nevysvetlil a preto ides na forum a ides sa tu laikov pytat cim to moze byt? Myslis, ze my vam tu urobime stery na bakterie a pod., vieme "pozriet" ci mate infekciu a rozluskneme tuto zahadu, ak ju nevyriesili lekari?

mikadooo
18. sep 2021

Ja by som skúsila, nech použije kondóm. Ak bude jeho penis po sexe v poriadku, tak je to žiaľ tvojou vagínou 🤷. Ak aj tak penis bude páliť, asi treba ďalšie vyšetrenia...

autor
18. sep 2021

@mondolina pred tehotenstvom veru nie, tiež rozmýšľam nad tou zmenou pH ale gynekológ mi na to povedal, že to by ho páliť nemalo pokiaľ tam nie sú premnozene kvasinky.... Nehnevám sa, však vtipné to je, ale nemám rada keď niekto rieši to čo nie je predmetom príspevku , ale jasné verejné fórum tak to proste beží.

@nafka0483 nemyslím, že mi tu urobíte stery, tie nám robili lekári, ale keďže sú v poriadku nevedia nám s problémom pomôcť. Pýtala som sa či sa s tým niekto nestretol, aj laik môže mať skúsenosti lebo si niečím podobným prešiel.

@mikadooo áno je to mnou, to máme odskúšané len nevieme prísť na to prečo zrazu je tento problém.

klip0
18. sep 2021

A nemôže to mať len mechanický podráždené ?

autor
18. sep 2021

@klip0 to tiež asi skôr nie, lebo keď ho to začne páliť ide sa umyť a potom už nie je iný problém ako viditeľné začervenanie, ale to tiež po chvíľke ustúpi.. Nepáli ho ani pri dotyku, ani inak len keď je vo mne. Po umytí to hneď prestane

jaskolka
18. sep 2021

Alergia? Použite kondóm a keď bude ok, tak je možné že je alergický na prostredie v tvojej pošve.To myslím úplne normálne vážne, stáva sa aj to

klip0
18. sep 2021

Tak by som tiež skúsila kondóm a ak by to potom nebolo tak je problém jasný

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nerya
18. sep 2021

Fifinky má zabili 😂😂😂
Možno ho do fifika stipe malé Fifica ked je vnútri 🤔