Pri sexe nič necítim

17. júl 2020

Ahojte neviem či je to otázka či rada alebo chcem len vedieť či máte aj niektorá z vás s tým skúsenosť... A priateľom som 5 rokov. Ja mam 21 a on tiež. Žijeme spolu od 19 všetko je dobre ľúbime sa aj on mňa aj ja jeho nemáme problém ale ide o to že ja pri sexe nič necítim. Neviem čím to je zo začiatku som dúfala že sa to zmení že niečo je vo mne ale nezmenilo sa. Priťahuje ma aj ma vzrušuje keď ma pobozká chveje sa mi celé telo. On si to užíva už veľa krát sme sa o tom aj bavili ale ja nemám srdce mu povedať že ako to je... Nechápem prečo je tomu tak a nevadí mi to že sa pri ňom neurobím ale skôr ide o to že tomu nerozumiem.. Keď to urobím sama sa urobím ale pri nom nie. Nemáme nudný sex veľa vášne aj naopak experimentuje ale ja nič.. Stretli ste sa niektorá s tým?

majulino
17. júl 2020

Nie kazda zena dokaze dosiahnut vaginalny orgazmus. Dostuduj si to. Ak sa vies urobit sama skombinuj sex(ked si hore) s drazdenim klitorisu a dosiahnes orgazmus.

yipsylonka9742
17. júl 2020

Vymen ho! A hned ..

livs25
17. júl 2020

Ahoj,áno aj mne sa to stáva dosť často... mám ³ročný vzťah... v sexe si dosť rozumieme, tiež ma vzrušuje, ale normálne keď máme pohlavný s.tak sa neurobím a ani nič necítim...musim sa do toho zapojiť sama aby som sa spravila...

autor
17. júl 2020

@yipsylonka9742 nechcem ho meniť... Mame sa radi a lne to nevadí ale zaujíma ma príčina

autor
17. júl 2020

@livs25 presne tak.. To isté

yipsylonka9742
17. júl 2020

Je tvoj prvy?

autor
17. júl 2020
yipsylonka9742
17. júl 2020

No 🙃tak je to jasne

ckocka
17. júl 2020

Najdoležitejší orgán v partnerskom sexe je jazyk. Takže mu povedz čo potrebuješ, aby ťa uspokojil. Neviem prečo nemáš to srdce, veď mu nevytýkaš žiadnu vadu. Ako keby si prišla k lekárovi a odmietla povedať čo ťa bolí - nedáva to zmysel.

autor
17. júl 2020

@yipsylonka9742 čo je jasné

ruzasipova
17. júl 2020

Mala som partnera 5 rokov. Za 5 rokov som nemala jediny vaginalny orgazmus. Pricom s partnermi pred nim ano. Nechapala som to, chybu som hladala v sebe. A ked som sme sa rozisli, tak som ich zas dosahovala s lahkostou. A tiez vztah pekny, byt s nim ma vzrusovalo, ale hold, v tomto sme kompatibilni neboli.

miskooo1987
17. júl 2020

Kúp kamasutru 🙂 nájdete spôsoby kde budete obaja spokojný...

kubkovamama
17. júl 2020

V prvom rade by si mu to mala povedat.Je to zrejme tvoj životný partner,asi planujete spolocnu buducnost,deti.Rokmi sa to bude nabalovat,bude to nieco co ti bude stale vrtat hlavou a mozno zacne byt zdrojom napätia medzi vami a on chudak ani nebude tusit ako.Zvol citlivy rozhovor,ty ho poznas,vies ako reaguje.Aj si nieco nastudujte a precitajte o tom aby ta vedel uspokojit "po tvojom". Ja neverim,ze sa to neda..keby ta nevzrusoval a nebavilo by ta to s nim..Ale ak ano,urcite na tom treba popracovat.Ste mladunkí😉

lenuliatko84
17. júl 2020

No ma ho maly, hces s tym zit cely zivot?

solange7
18. júl 2020

Este si mlada, vekom si zacnes sex uzivat lepsie a uvolnenejsie. Ale zase nefunguje to bez snahy. Ak nemas problem dosiahnut orgazmus sama, tak to zvladnes aj s partnerom. Nie kazda poloha ti moze pri dosahovani orgazmu vyhovovat, skusaj a uvidis. Hlavne treba mat uvolnenu mysel.

jaskolka
18. júl 2020

Niektoré ženy vaginálny orgazmus nedosiahnu nikdy, alebo len veľmi zriedka. Na to nemusi mat vplyv ani veľkosť penisu, ani šikovnost partnera, proste dosahujes to cez klitoris, veď bud nech ti on pomôže, alebo sama počas styku. Porozprávajte sa, povedz mu, co ti robí dobre a skúšajte. Keď ťa priťahuje, vzrušuje, tak to potom vôbec nemáš až taky problém.

handika
18. júl 2020

Presne nemusis byt tip zeny ktora ma vnutorny orgazmus mas ten vonkajsi je to uplne v poriadku ☺