Pri dlhšom sedení pociťujem bolesť pravého semenníka

26. aug 2023

Pekný víkend prajem, pociťujem pri dlhšom sedení bolesť pravého semeníka, trpnutie (mravenčenie) keď sa postavím alebo ľahnem na chrbát tak to prestane. Začalo to asi pred týždňom, predtym som skorej pociťoval bolesť v pravom podbrušku myslel som že som prechladol, Včera som bol u lekárky ta mi prehmatala semenníky nič nenašla ale odporučila mi ísť k urologovi, V pondelok sa určite objednám.
Tak by som sa chcel opýtať čo by to mohlo byť stretol sa niekdo s takýmto problémom? Dakujem za odpovede…

opica_skorica
26. aug 2023

Nuž takto, si na stránke plnej žien, takže predpokladám, že žiadnu nebolel semenník😳😁🤣
Teraz vážne:
Treba ísť k urológovi, urobí vyšetrenia, ale kľudne moze byť i stav, že zistené hodnoty budú okej, potom treba riešiť s neurológom alebo ortopédom, kopec problémov sposobuje pricviknutý nerv pri dlhom sedení a nervy v krížovej oblasti mozu sposobovat i bolesti v semenníku, zvacsa v pravom… alebo varikokéla (krcove zily v semenovode,..) nuž, keby vsak prišlo k zmodraniu,
tak je jasná torzia semenníka a tá sa na urgente operuje do 2 hodín.

Možností je veľa.

Treba to riešiť a akútne.

autor
26. aug 2023

@opica_skorica Nad varikokelou som rozmýšľal dakujem za odpoveď.

althejka
26. aug 2023

Ja by som tiez bola za varikokelu,ale akekolvek urcenie bez sonografu nikto neurobi,treba pozriet prekrvenie semennika . Takze urolog a uvidi sa

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. aug 2023

@miskakyska mňa chrbát neboli každopádne prajem synovi skóre uzdravenie.

miskakyska
26. aug 2023

Ďakujem veľmi pekne..a držím palec🍀

autor
26. aug 2023

@miskakyska aj ja ďakujem.

autor
26. aug 2023

Aby som upresnil neni to úplná bolesť ale také ťahanie.