Viem asi som divná že toto riešim na Vianoce ale..
Minulý týždeň ma šef vyhodil z práce zo dňa na deň, rozišla som sa s priateľom a mojej starej mame sa tak pohoršilo že sa obávam že som ju videla posledný krát. :( Prežívam naozaj zlé obdobie, do toho mi mešká menštruácia už cez 10 dní, stále ma boli podbruškom mám tam ako keby také pohyby (nie kŕče), bolia ma prsia. Test mi vychádza stále negatívny, ale bola tam malá nehoda s ex. Sme s deťmi u sestri v Rakúsku až do 6.1. … neviem čo mám robiť? Môže to byť zo stresu že mi mešká? Mám to riešiť alebo zatiaľ nechať tak, popravde s lekárov mám strach, hovoriť pred lekárom po nemecky čo mi je, ešte väčší, poraďte 😅
nikto ti neodpovie, stresy mozu narusit cyklus. uvidis sama
Tie pohyby neviem ake myslíš, mozes citit čreva, plyny, ale asi by si bola prva zena na svete, co by citila v tomto potencionalnom stadiu pohyby plodu... Ked si si robila test teraz, 10dni po meskani tak samca ze si tehotna je takmer na nule. Je bežné že sa stresom menzes posunie...
No, môže to byť asi aj meškanie zo stresu aj meškanie kvôli tehotenstvu. Naistejšie by bolo odobrať hcg z krvi. Skúšala si aj digitálny test?