Chodíte na preventívky ku gynekológovi odkedy je karanténa? Ja som mala ísť v zime ale boli sme chorí, raz ja raz deti... tak som to odkladala na marec, samozrejme som nepočítala s takouto situáciou. Problémy nemám žiadne. Ani neviem či teraz gynekológovia ordinujú normálne alebo v nejakom obmedzenom režime.
Treba zavolať, môj doktor ordinuje len tehotné a akútne prípady, preventívky nerobí.
Ja som bola objednaná a dokonca mi sami volali ze môžem prísť aj v ten deň keď volali a to bolo o 3 dni skôr ako objednaný termín. Nebola tam ani noha len Dr, ja a sestrička u seba
ani by ma nenapadlo ist....aj kvoli sebe, aj kvoli gynekologovi. Naco? Dolezitejsie veci sa museli odsunut ako preventivka, najma ked nemas ziadne problemy
Ja mám ísť v máji kedže som po konizácií a chodím každý polrok.Tak som voalala s dr.a povedala mi,že mám nomrmálne v máji prísť na stery a krv.
Bola som, normalna vec. Ak lekar ordinuje
Ja som mala ísť, ale keďže je ta korona tak po dohode s gynekológom že až keď to troska ustane, pravdepodobne robí len akútne a tehotné...
Moja berie len surne a tehotne aj to len objednava na cas. Zisti si zavolaj uvidis