Ahojte, som niekoľko mesiacov po MA, zatiaľ sa nám nedarí, po zákroku mi zostala zmena v silnom pms aj 10dni pred ms a silnej menštruácii, nikdy som nemala takú silnú..
Aktuálne som po MS, samozrejme pred som mala zas silné pms, bolesti v podbrušku, bolesť pŕs, nevoľnosti, taka klasika, meriam si aj bazalnu teplotu, po príchode ms klesla ako obvikle, no z čoho som znepokojena je to, že vždy po menzese resp s prvým dňom som ako novy človek, vladzem, som plná energie, nič ma nebolí, no tento mesiac to pokračuje.. Čiže klasický na 28dc som dostala menzes, ktorý bol ale o dosť slabší než tie predtým, aj rýchlo skončil po 4 dňoch, no príznaky pms mi neprešli. Stalei je zle, nechuti mi jesť, som unavená bolia ma prsia, som nafúknutá co po ms nikdy niesom , bolia ma kríze a boli ma podbrušku ale skôr to cítim ako tupá bolesť na krčku, ako mávam počas ovulácie... Tehu test som robila naposledy asi 2-3 dní pred MS a bol negatiovny., čiže si nemyslím, žeby som bola tehotná keď bola aj ms. Myslíte že môže ísť o prechladnutie alebo nemali ste podobne príznaky a prišli ste na to co je dôvod ak je to napríklad hormonálna nerovnovaha? Myslíte, že je to dôvod na návštevu lekára? Ze ma nepošle kade ľahšie? Celkom sa bojím, že jej poviem co je vo veci a nebude to riešiť a povie ze to je normálne..
Ďakujem za odpoved
@13uzivatelka11 bazalna teplota mi klesla počas MS a dnes ešte nižšie takže tehptenstco by malo byt vylúčené
Skus si urobiť ďalší test. Držím palce