Pretrvavájúce ženské problémy

chiara996
31. máj 2023

Ahojte, zienky. Obraciam sa s prosbou o radu, pripadne o nazor, na vas vsetky, ale mozno by sa vedeli vyjadrit skôr damy vo veku od 45 hore. Druhy rok mavam spinenie ( slabsi obcasny hnedy vytok alebo hnedy hlien pri utreti) medzi menzesom aj po styku. A stupnuje sa to, byva to coraz castejsie, naposledy sa pridali aj bolesti v podbrusku. Na gyn. preventivku chodim pravidelne, naposledy som bola presne pred mesiacom. Podla dr. je vsetko v poriadku, cytologia tiez. Pripadam si ako hypochonder a uz neviem, co mam robit. Aby toho nebolo malo, dostala som (este pred preventivkou) zapal moč.ciest, bielkoviny v moci sa obvodnej nepozdavali, ale kontrolny moc bol v poriadku. Potom chvilu bol pokoj a traz akoby vsetko odznova. Ja uz neviem, co riesit skôr, ci gyn alebo urologa, uvedomujem si, ze to môze suvisiet. Nemali ste niektora podobne problemy, pripadne ako ste riesili, co vam pomohlo?? Budem vdacna za kazdy nazor.

vorkola
31. máj 2023

Treba znova ist aj na gyndu, aj potom na urologiu Ak odmietnu, zmen lekarov ,Ja som mavala caste zapaly mocovych ciest, v case klimakteria,az nakoniec sa zistilo, ze som mala polyp na maternici,ked mi polyp zoperovali, zapaly mocov.ciest zmizli.To spinenie, . vytoky, to uz je uplne normalne pre zenu v klimakteriu,ale zapaly mocovych ciest ,uz normalne nie je.Jetu aj skupinka zdavotnici na MK,

chiara996
autor
1. jún 2023

@vorkola Veľmi pekne ďakujem. Ja som uz psychicky na dne, doktor vždy skonštatuje, že je všetko v poriadku a tým to končí, keď si žiadam nejaké vyšetrenia navyše, vždy akoby znervóznel.. Už som aj povedala, že si nejaké nadštandardné zaplatím, ale na to sa neozval. Tiež uvažujem nad zmenou gyn., ale tu je to ťažko, skoro každý má už plný stav pacientiek, minule aj tato sestricka vo dverach odmietla prijat novu pani.

vorkola
1. jún 2023

@chiara996 Pisem ti do ip