Ahojte, prosim vas o radu, pouzivam kalich uz asi 3-4 cyklus. Mam T.O.C. veľkosť M, podotýkam ze este som nerodila. Napriek tomu mi stale preteka a ja netusim kadial a preco kedze ani nie je plný a ja citim ako ho “vcucne” a aj ked ho obidem prstom je tak ako ma byt, avsak musi byt stale nieco zle a akosi sa mi nechce verit ze potrebujem vacsi kedze aj tento davam dnu trocha “tazsie”. Co mozem robit zle?
On zase až taky úžasný nie je... Ako sa robí reklama.. Ak máš silný ms tak pretečie..
Ja mám tiež silnú ms a nepretržite, žiaľ neviem akú veľkosť mám
Asi zlá veľkosť. Skús iný, menší. Ja mávam silné a fakt nepretrčie. Chvíľku trvalo, kým som trafila správnu veľkosť aj značku.
Ja som myslela ze ked preteka treba vacsi, takze moze byt ze mi staci mensi?
Mne preteka aj ked vobec nie je plny, ze proste niekade bokom a nechapem ako, takze mensi by sa prave ze lepsie “prisal”?
T.O.C mám aj ja. Aj S aj M a tečú oba 🙄 objednala som ladycup a zázrak, sucho. Keď by som mala diagnostikovať príčinu, bude to podľa mňa materiál. Tie T.O.C sú veľmi tvrdé, hrubé a neprispôsobivé, jednoducho mi nesedeli. V čase núdze stále používam ten Skový, ale len na začiatku a konci cyklu, keď ma aspoň akú takú šancu niečo zachytiť. Ale inak len ladycup ✌🏻 s tým sa odvážim už ísť aj bez poistnej intimky, kľudne aj trištvrte dňa a fakt ani kvapka, žiadna vlhkosť.
Skús iné tvary, iné značky. Ja som nad kalíškami skoro zlomila palicu, ale našťastie ma osvietilo a dala som šancu inej značke. A som absolútne spokojná.
@michaela789 tak ono nieje to len materialom ale aj ako je silny menzes. Lebo ja mam silne velmi na zaciatku aj kazdu hodinu- dve vylievam lebo realne je uplne plny a logicky proste musi vytekat lebo nema kde tekutina zostavat :p. Posledne dni uz uplne pohoda.Takze vytekanie ked je realne plny je logicke ale nie ked vidi ze nebol ani zdaleka plny
@dm1 to, samozrejme, beriem. Kapacita nepustí. Mne ale T.O.C preteká a reálne pri výmene nie je plný ani z tretiny. 🤷🏻♀️ Keď som vymenila značku a materiál, tak som pocítila veľkú zmenu.
@michaela789 T.O.C je ktora znacka? Ja mam Lady Cup revolution a nedam nan dopustit len ozaj na prve dni by som brala keby bol vypustaci ale taky je vsade vypredany tusim. Ja som iny neskusila tak neviem porovnat
A mas ho roztvoreny? Ak sa ti dobre roztvori a vytvori podtlak, mal by drzat ako pribity, ked ho trosku potiahnes za stopku
@majlo1234 je roztvoreny
@michaela789 a ladycup si objednala aku velkost ak si mala predtym S aj M?
@dm1 v DMke ich majú, tie T.O.C. sú lacnejšie, okolo 10e. Kupila som na vyskúšanie, nechcela som hneď dať 30 za kalisok keď som si nebola istá, či mi tá metóda bude vyhovovať. A bola som najprv sklamaná, veru. Ale ladycup ma vrátil na loď 😃
Na ten s vypúšťaním som aj ja dlhšie poľovala 🙈 ale potom som to nechala tak.
Ladycup mám S. Sice som po dvoch pôrodoch, ale stačí mi kapacita aj veľkosť. Pravidelne cvičím, tak mám asi pevnejšie panvové dno 🤷🏻♀️
Tiež používam túto značku a musím povedať, že prve mesiace aj mne prepúšťal. Nie nejako výrazne, ale predsa. Ale po par mesiacoch sa to upravilo, nejako ten silikóm zmäkol. Ine značky som neskúšala, ale podľa mňa to bude tým materiálom. Predsa len je to najlacnejšia značka na trhu.
ak by mal niekto zaujem, mam volny kalisok Merula XL za 15€. Nepouzivany, v oroginal vrecusku. Ja som hned ako dosiel objednala mensi.
Môže byť veľký, keď ho máš na tesno a nemá priestor sa pri pohybe už kam uhnúť a preto povolí, keď sa zohne..