Prestal mi chodiť menzes

28. mar 2023

ahojte potrebujem poradit nie pokarhat, ide o to ze som bola pred rokom u gynekologa kedze mi zacal vynechavat menzes, neustale sa predlzovali cykly a ked to meskalo 3 mesiace sla som dat preverit co sa deje pozrel utz tam nic nenasiel tak hormonalny profil mi dal spravit, ked som volala za vysledky povedala sestricka ze bude musiet uzivat lieky ze mam prist a doktor vysvetli..lenze dva dni na to sa nam v rodine stala tragicka udalost a ja som po tie lieky nesla kedze som mala uplne ine starosti cely zivot sa obratil..no nejdem to tu opisovat..teraz konecne sa dostavam do normalu ale vsimla som si za to obdobie ze mi menzes prestal chodit uplne takze vo stvrtok zase ku gyn..tesim sa ako mi vynada..ale myslite ze je to koli tomu ze som nebrala tie lieky co som mala? lebo mam strach

vm123
28. mar 2023

Tak ak si tie lieky mala brať bolo to asi preto že ti mali pomôcť. Ale keď mu vysvetlíš situáciu a máš normálného gynekológa tak to pochopí a nebude z toho robiť halo.
Držím palce 😌

tanyag
28. mar 2023

Myslím, že vôbec ti nevynadá ani nič...to máš to isté akokeby si šla k lekárovi, dal ti lieky ale ty ich vôbec neberieš a po istom čase sa vrátiš s tým istým problémom...lekárovi vysvetlíš, že nebol čas a hotovo...Ja mám chodiť pravidelne každé 6 týždne na vyvolávačku, lebo mi menštruacia nepríde samovoľne a niekedy nejdem aj 3 mesiace...a nikdy ale nikdy mi lekár na to nič nepovedal a po pravde sa ani nepýtal na dôvod, prečo som nešla...idem vtedy, keď sa dá a hotovo...

svetlonos
28. mar 2023

Dr ti povie to, co zistil minule. A mohol sa pridat aj ten stres. Neboj, hadam sa ti to tbl vyriesi.

pribinak
28. mar 2023

Prečo by ti mal vynadať? Čo si soplave decko ktoré sa bije na pieskovisku?

Lekár - profesionál ti vysvetli situáciu možno urobí nove vyšetrenie a prepise ti recept

stellarstar
28. mar 2023

Mne ms furt mešká, teraz naposledy mi meskala 90 d ale kvôli tomu nechodím ku nemu jak na hodiny klavíru. Viem kvôli čomu to mám, teraz som užívala inositol aby sa mi dal do poriadku uvidím ďalší cyklus keď príde nebudem riešiť a ked nepríde bud zas obj ten inositol alebo Mastodynon.
Ty dr vysvetlíš co ti do toho prišlo keby sa ta opýtal prečo si neprišla a da ti lieky. Keby na mna dr vyskočil a zvysil hlas že prečo som neprišla tak by som mu dala

autor
28. mar 2023

@svetlonos no stresu som mala veľa ..a ešte som aj pribrala ..lebo ja zo stresu priberám..

autor
28. mar 2023

@stellarstar ja ale neviem kôli čomu a to ma desí..už som aj googlila a to je dačo strašne..čo tam je popísané

stellarstar
28. mar 2023

Tak môžeš to mat zo stresu kvôli tomu ti môže meškať, môžeš mať pcos, môžeš mať problém so štítnou.... je zig dôvodov prečo môže meškať. Mne minulý rok meskala a zhodou okolností som bola u urológa a on ze mám skočiť ku gyn lebo mám myom. Vtedy mi dal duphaston ms prišla. Ale nikdy k nemu nebeham keď mi mešká

rikarika
28. mar 2023

Kolko mas rokov?

autor
28. mar 2023
autor
28. mar 2023
autor
28. mar 2023

A trpím aj nespavosťou a depresiami

anita6666
28. mar 2023

Je to tvoje zdravie a tvoje rozhodnutie kedy a či navštívis lekára. Lekárovi to môže byť jedno a väčšine aj je, takže vynádanie je irelevantné a tvoje zbytočne obavy.

januska12323
28. mar 2023

Vysvetlíš situáciu, spraví nové vyšetrenie a budeš múdrejšia.