Pekný deň.
V sobotu/nedeľu som mala bolesti v podbrušku a pocit vlhka , podľa aplikácie som v nedeľu mala ovuláciu.
Cez tie 2 dni sme mali s priateľom 4x prerušovaný styk, jeden v opitom stave po oslave.
Vždy vytiahol to som si istá, avšak neviem či sa mu nemohlo niečo šmyknúť, kvapky lásky alebo čokoľvek.
Uvažujem, či si dať tabletku po alebo je to zbytočné?
Ďakujem .
Opita v posteli si mala uvazovat.. Dnes a denne su tu tieto temy.. Vi3s co za sracku je ta tabletka?
Zena sa zatazuje hormonami a rozhadze si cyklus pre nerozvaznost oboch... Kupte si kondomy alebo drzte kolena pri sebe obaja.. 😉
@kitycat Nemáme 20 aby dieťa bol problém 🙂 To, že neplánujeme ešte neznamená, že je to prekážka. Chcela som tomu dodatočne zabrániť ak sa dá, no ak nie tak budeme radi 🙂
Ak ti to je jedno, tak nemas co slonovat tabletku po... Mozno 20 nemas, ale jej uvazovanie ano..
@kitycat Zbytočne budem vysvetlovať, nepochopíš ako vidím 🙂 Ďakujem za koment a pekný deň prajem 🙂
@kitycat to je naozaj taky problem odpovedat na otázku? Pani sa nepýtala na Vás nazor ohladne toto, či tabletka je sracka alebo nie, alebo ci si ma/nema kupovať kondomy.
@chadkroeger Ďakujem 🙂
Nám je takto na diaľku naozaj ťažké zhodnotiť či tam boli alebo neboli kvapôčky lásky....ak mu dôveruješ ani tabletku ti netreba...ak nie tak tých tabletiek treba nakúpiť do zásoby pre každý prípad ovulácie....to tu môžeme takto rozoberať každý mesiac.... ovulácia je vhodný čas na otehotnenie.... už je len otázka šťastia a osudu, či tam dačo zasial alebo nie ....
Ak si mala v nedelu ovulaciu, je to uz jedno... spermie uz doplavali k vajicku, ak sa tam nejake spermie dostali... ci s toho nieco bude uvidis... ak je este pred ovu, tak cim skor si tu tabletku das, tym lepsie...