Ma niekto skúsenosti s prezeraním vredu na vagine u gynekológa neviete či to umrtvuju?
Ahoj ,o akom vrede sa bavime?o zapalenom zarastenom chlpku,vyrazke?lebo ak je to len nieco taketo tak opich mesocainom by Ta bolel mozno viac ,ak je to Bartolinka tak je opich namieste.
Najlepšie spýtať sa lekára ale myslím si že aj ak je štandard neumrtvit, môžeš si vypýtať umrtvenie. Ale možno ti lekár vysvetlí že to vôbec nieje potrebné, nevieme čo presne tam máš
@janinah netáram,manžel mal na zadku a nikto nič neumrtvoval.a sused mal a tiež mu neumrtvili.ved som sedela vedľa manžela na urgente.a po kontrolnom vyšetrení mu ešte dotláčali hnis po 8 dňoch a zas mu neumrtvili.normalne narezali skalpelom.drenaž keď mal potom a prečisťovali , tam už tiež neumrtvili .ale to je asi klasika,ako pri iných operáciách,keď drenaž čistia
Určite sa na to popytaj ,na umrtvenie
@pe_mi anine pod prsnikom. Bolel absces a narezanie sni nehovorim
Ak máš namysli bartolinku vypustiť tak áno robili to normálne "zaživa"...žiadne umrtvenie...
A teda to rezanie skalpelom bolo popravde vyslobodzujuce
Nezostáva mi nič ine ako sa zajtra odvažit a ist a vydržat to mam to par dni mam vsetko možne na to lieky masťe čaje a nič neustupuje😟
Baby nakoniec to je bartolinka a ostala som v nemocnici budu mi to robit pod celkovou anestézi
Samozrejme, že áno,dokonca môžu dat krátku celkovú anesteziu.