Prekonali ste hepatitídu B?

fila82
3. dec 2017

Je tu prosim niekto kto prekonal akutnu hepatitidu B? Chcela by som sa nieco opytat. Dakujem

pinokijko
29. okt 2018

bojujem

majca3
29. okt 2018

manžel, už je to 8 r. . A stále je na liekoch

lenrietta
11. okt 2019

Ahoj..moja 4 ročná dcérka ju má..Tiež by som rada vedela viac..
@fila82

fila82
autor
12. okt 2019

@lenrietta ja to už mám za sebou s perfektným záverom. Čo by si chcela vedieť?

fila82
autor
12. okt 2019

@lenrietta nie je očkovaná? V povinných ockovaniach je aj na Béčko. Ja mám 5 ročnú a nestrachovali sme sa lebo sme vedeli že je zaočkovana.

lenrietta
14. okt 2019

@fila82 Ahoj..poslala som ti správu.. Vďaka..

lenrietta
14. okt 2019

@pinokijko Ahoj..nenapíšeš viac? Dcérka ju má..potvoru ☹

lenrietta
14. okt 2019

@majca3 Ahoj..Dalo by sa popísať viac? Vďaka 🙂

pinokijko
19. okt 2019

@lenrietta Ahoj no mam ju nič sa nedeje liecim sa...najskor som brala inekcie interferon uplne sa mi tie vyrusi stratili... A po 3rokoxh cca znovu sa prebudili uzivam lieky kazdy den tabletku.mam vyrusov len minimum...tak dufam to dam a zničím...inak zijem stým ok..len treba dbat na osobnú hygienu..mat vlastný uterak, kefku na zuby..pozor pri poranení a krvacaný osetrit a prelepit...vsetko. Inak ok...nebojte sa..bud rada ze to viete uz to je dobre...

lenrietta
20. okt 2019

@pinokijko Vdaka.. A pri tých injekciách si nemala vedľajšie účinky? Malej ich zatiaľ neodporúčajú, má len 4 roky.. A k tomu je astmatička a že vraj vedľajšie účinky sú aj problémy s dýchaním, alebo kašeľ..

nibiru
20. okt 2019

@lenrietta nebola očkovaná?pretože min od roku 2010 je v povinnom očkovaní

pinokijko
21. okt 2019

@lenrietta Nie všetko bolo v poriadku a aj teraz... Nebojte sa dá s stým žiť a vždy je nádej že sa vylieči. Záleží na imunite ako zabojuje. Držím palace 👌

lenrietta
21. okt 2019

@pinokijko Vďaka za povzbudivé slová 🙂 Keď sme sa dozvedeli, že má B-čko..to bol šok! Ale fungujeme ako by sa nič nedialo, len časté kontroly u dr.. a odbery sú pre ňu najhoršie ☹ Držím palce..pekný večer 🙂

lenrietta
21. okt 2019

@nibiru Bola..je to komplikované..

pinokijko
22. okt 2019

@lenrietta To ano kontroli aj ja chodim raz za mesiac pre lieky a kontroli krvi každý stvrť rok... Aj ja som.bola v šoku...no žiaľ stáva sa to...len dobré natom zlom je, že otom vieme že to máme 🙃😉