Prosím vás baby ako to funguje u vášho gynekologa? Ja neviem či som to ja zle pochopila alebo naozaj majú taký zlý systém u mojej dr ale funguje to takto- od sestričky idem rovno do kabínky kde sa mám nachystat a z kabínky ma zavolá už dr. že môžem ísť ku nej. Takze si odtiaľ pekne vycupkám bez nohavičiek, pozve ma sadnúť na stoličku (s holou...) pýta sa ma čo mi je a až potom idem na kozu. Nemalo by to byt tak že najskôr jej poviem čo mi je až potom sa idem vyzliecť ? Je mi dost neprijemne byt cely čas nahá a ešte sediet na stoličke kde predomnou sedia tiež nahé ženy. Rozmýšľam že to nabuduce urobím tak že v kabinke si vyzleciem len nohavice a nohavičky si necham až kým nepôjdem na kozu, či myslite že to bude hlúpe že si ich budem dávať dole pred nou? :D ja viem že sprostá téma ale ja som z toho nervózna, akurát vo štvrtok mám ísť na prehliadku
Ahoj,aj si sa bavila s doktorkou,ako to ma u nej fungovat?Pretoze u mojich oboch gyn. co som doteraz mala,aj co viem od znamych,tak si nosia suknu,alebo ma doktor k dispozicii jednorazovu papierovu.V kabinke sa vyzlecu,daju suknu,bez nohaviciek a je to.mozno to je u tvojej tiez tak a ked si prisla bez sukne,doktorka ta nechala tak.
ku gynekologovi si nosim suknu a tiez to mame tak, ze prva je sestricka, potom sa prezleciem do sukni a idem k doktorovi. ale nesedim hola ale v tej sukni, takze ziadny blby pocit. mozes to tiez tak spravit, ze si budes nosit vlastnu suknu.
Ja chodím zo zásady len v sukni alebo v dlhom svetri pod zadok 😅 ale inak to u nás funguje rovnako a teda, že by som tam sedela holá 🙂
od sestričky cez kabínku k dr, ale väčšinou si rovno ľahnem a vypytuje sa kým ležím, nohy dvíham až keď ide vyšetrovať fyzicky. Vyšetrenia sú plánované, takže podľa počasia idem buď v sukni alebo nejakom dlhšom tričku, nech tam nepobehujem s holým podvozkom a je po probléme.
U mojej to našťastie funguje tak, ze sa vyzliekame nie u sestricky, alebo v kabinke, ale rovno pri koze je taka posuvna stena a tak...takze nie je trápne prejst ten kusok, keby som aj naha isla...ale bezne si davam suknu, alebo dlhsiu tuniku...
U nas uz sedenie na stolicke "naholo" zrusili, ja som si v tom case nosila uterak a položila na stoličku...
U mojej tak isto, ale ja som bud si obliekla dlhú tuniku, alebo sveter, alebo si kabelky hodila ľahkú sukňu.Keď som bola tehotná, bol to aj pohodlné lebovzdy najprv ma vyšetrili zdola a potom šla urobiť sono čiže sukňu som len zhrnula z bruška
U nas tak isto, ale nepromenadujem sa pred nikym s holou onou, ale si obleciem suknu. Na stolicke sedim na sukni a pod suknou mozem byt aj hola.
Ci je pre teba velky problem si zobrat so sebou suknu?
Coooo a sukňu máš de ..asi ti nemal kto poradiť ako sa chodí k dr 🙈
U nas 1. Do kabinky vyzliect 2. Sestricka a 3. Doktorka.
Ale ja si nechavam nohavicky sadnem u nej na stolicku a ked idem na kozu si ich vyzleciem.
...preto sa chodi ku gyn v šatach a nesedis hola 🙄
Aj u môjho najskôr sestrička, potom doktor, spýta sa na problém, a až potom sa idem vyzliecť. Ale on má vo svojej ordinácii vedľa kozy záves, takže tam sa vyzleciem a rovno na kozu. Po vyšetrení zas rovno obliecť a k dr. Ale čo som mala gynekológa predtým, tak tiež to mal hentak, že u sestričky boli kabínky a potom vyzlecena som išla k doktorovi. Ale vtedy som si tiež bravala sukňu, alebo nejaké dlhé tričko. Teraz u tohoto druhého, nerozmýšľam čo oblečiem keď idem z kabínky rovno na kozu.
Ja prv prídem k sestričke ktorá má osobitnú miestnosť... Potom cez čakáreň k doktorke... A najprv sa ma povypytuje a až potom vyzliecť a na kozu
Ja idem k sestričke -popodpisujem a pod.- potom za dr.tam sadnem-kecáme..ten ma potom vyšle do kabinky...z nej rovno na kozu-zas do kabinky a za dr.oblečené a zas kecáme .
Divný systém toto 🤦♀️ nahá"tam behať a este si sadať '
aj sukne existuju :D to tam vazne behas s holou prdelou cely cas? :D :D to mi bolo povedane ako prve a to som uz vystriedala 3 gynekologov odkedy som zacala chodit ze sukna musi byt a niekde aj vlastne slapky
@reni1512 Autorka o tom nemusí vedieť, resp. nemusí na to myslieť. Nie je potrebné ju ihneď odsudzovať. V prvom rade by si lekár mal nastaviť organizáciu v ambulancii tak, aby mu pacientky v nej nesedeli polonahé. Je to nedôstojné a nevhodné do 21 storočia. V moderných ambulanciách som sa stretla s používaním košieľky.
Som mladá nemám skúsenosti s takými vysetreniami.. idem tam tretíkrát... mávam na sebe taký dlhší pletený svetrík takze s “holou ritou” nebeham. Ale keď si sadnem nedociahne mi to tak aby som na tom sedela. Sukne neznasam takze ani žiadnu nemam a na šaty je zima
No u nás to je tiež takto lenže ja idem vždy v šatách alebo v dlhom tričku
Ja mam kabinku u sestricky, kde sa vyzleciem a vyzujem, nazujem sa do papierovych papuc. Ak nejdem v sukni, tak si dam dole gate a vzdy si nejaku prinesiem, pripadne mam dlhy kardigan. V kabinke chvilku pockam kym mozem ist k dr, sestricka mi poda kartu a idem. U dr si sadnem na stolicku, pozre mi kartu, polozi mi klasicke otázky a ak nemam ziaden problem, tak smer koza. Vezme mi ster a idem zas na dalsi stolik na ultrazvuk. A hotovo.
Od sestričky do kabínky a odtiaľ vedú dvere k dr. V kabínke sa prezliekam do prinesenej vlastnej sukne (spodnú bielizeň mám dole) a trička. Dr ma už čaká pri koze, tam sa rozprávame. Nie som holá ani sekundu a už vôbec nie pred cudzími ženami 🙂
Aj ja vám ďakujem, idem tam prvý krát a hrozne sa bojím a hambim sa, neviete mi poradiť na čo myslieť keď ma bude Dr. pozerať?
Kup si teda spodnicku alebo nejaku tenku jednoduchu suknu specialne na navstevu gynekologa.
@anonym No tak keď nemáš sukňu ani nič dlhšie na seba a nemá tam ani tie jednorázové zásterky, tak asi by malo byť okej, dať si nohavičky dole až pred kozou, nemyslím, že bude divné sa pred ňou vyzliekať, teda určite by mi to bolo menej divné ako sedieť na stoličke nahá... a do budúcnosti kúpiť za pár drobných najobyč sukňu alebo dlhší sveter/kardigan, ktorý vynosíš aj bežne 🙂
No ja chodím v sukni, aj keď som v tom bola Nová opýtala som sa ako to tam chodí pred tým než som tam šla. Tiež sukne nenosím mám len jednu presne na daný účel.
ja tam ziadne sukne nenosim, proste si necham nohavicky az do posledneho momentu a hned ako je to mozne, si ich obliekam naspat. Nevidim v tom ziadny problem, nikto nikdy nenamietal.
u prvého dr. - kabínka bola pri čakárni (tam sa prezliekalo do sukní), potom sestrička podala kartu a potom k dr. na kozu
u druhého dr. pri sestričke sa vypisujú tie info (posledná menštruácia, užívané tabletky...), a v druhej miestnosti pri dr. sa za zástenou človek vyzlečie a ide na kozu, prípadne potom na vedľajšiu posteľ na sono
Sestricka - doktor - kabínka - koza - kabínka - doktor - sestrička. Ale nohavičky si dávam bežne dole len na tu chvíľku na koze a vôbec mi to nie je blbe... Saty nosím malo a hádam si kvôli kontrole u gynekológa nebudem kupovať sukňu 😉. Normálne buď v nohavickach, tebe ma byt prijemne 🙂.
Ja sa vyzliekam priamo u doktora. Vojdem dnu, do ambulancie, má tam stoličku, sadnem si, pokeciame a povie, pozriem sa na vás. Tak sa vyzlečiem a ideme na to 🙂
sestricka - kabinka - dr , ale v kabinke mame tasku so suknami, ty si mozes tiez doniest svoju a ist snou k dr