Zdravím, mam taku trápnu otázku ale po pravde nikdy som sa o tom nebavila z mamou/kamarátkou.
Ked idete na prehliadku tak si oblečiete spodné prádlo aké bežne nosíte alebo máte spodné prádlo len za takú príležitosť?
Po pravde nosievam iba brazílske nohavičky a zdajú a mi "nekultúrne" no nestihla som na poslednú chvýľu zohnať iné.
Budem mať zajtra aj meranie váhy a výšky tak asi budem v spodnom prádle a neviem čo na to lekárka a sestričky. 🤔
Poraďte mi či mám zajtra na rýchlo predsa isť kúpiť niečo iné?
No je to trápne ale riešim to prave v svojej hlave.
Dakujem 🙂
Im je to jedno aj keby prídeš hola
Na gynde ma nevazili iba v spodnom prádle,ale normlne oblečenú,dokonca obutu. A potom u dokotra ,tak ten ani nevidel spodné prádlo moje nidky, nanpokec tam idem oblečená a na prehliadku su dám dole spodné.pradlo a nohavice.
A odkedy gynekológ rieši aké máš nohavičky? Však ideš do kabínky a dáš dole nie ? Jedine žeby prišiel skontrolovať 😅
@klarissa25 nie však riešim tu niečo iné.
Predpokladam že po prehliadky mi povie že sa možem obliecť a prisť zasa na váhu, tlak atd atd...
Tak prosťe neviem či je to "normálne".
Viem že im je to jedno ale prosťe nechcem vypadať ako idiot... 😁
Gyneolog ta pošle do kabínky alebo do druhej miestnosti aby si sa vyzliekla, je lepšie dať buď daake šaty alebo dlhšiu blúzku. A pri meraní váhy zrejme budeš oblečená, vôbec nerieš spodné pradlo, to ti nikto neuvidí
@evica17 to fakt až tak celkom oblečená a obutá? 🤔
Zober si hlavne sukňu, ,alebo saty si daj...keď pôjdeš na vyšetrenie uz k dr...
Ja mam teda extra odbornicky gynekologicky ale vazila ma vždy sestrička (oblecenu) samozrejme len počas tehu a pri meraní tlaku snáď môžeš byť oblečená nie
Váži a meria ťa sestrička kompletne oblečenú. Gynekolog ťa vidí iba úplne nahu od spodu alebo úplne oblečenú. 😀🤷🏻♀️ Inak by ma zaujímalo od kedy sa na gyn. Prehliadke váži a meria dokonca 😀
@bajka16 presne ..véd toto ich vôbec nezaujíma. Podľa mňa ďalšia fake diskusia, dnes už asi 6ta len za poslednú hodinu
@klarissa25 veď jasné to vidno že toto nemôže byť žena 😀 gynekológa váha ani nezaujíma pokiaľ niesi tehotná 😀
@bajka16 a už vôbec nie výška? No koľko som asi podrastla od poslednej prehliadky ? 😅😅😅
@klarissa25 🤣 to by som si pozrela načo by im bola moja výška. Ja neviem kto zakladá tieto diskusie ale ak s tým admini už niečo nezačnú robiť ruším si tu účet 😀
@bajka16 ja už dlhšie nad tým rozmýšľam...lebo toto je už moc.
@bajka16 a ty akože vieš že ja nie som tehotna???? Lebo som to tam nepisala a ano kedna sa o poradňu v 12tt...
Teda, mne povedali že vyšku a vahu budu merať kôli BMI.
Tak že prosím ťa, chod si na inu diskusiu robiť srandu ja sa tu pýtam na spodne prádlo lebo ako vidiš nemam s tým skúsenosť.
Chvala Bohu že su tu ženy ktore aj poradia a nechodia na tohto koňa len vyamievať osoby ktoré sa tu normalne pytaju......
Za BMI sa pytaj v mojej gyn ambulante načo im to je, určite som si to sama nevymyslela. 🙂
Napísala si gynekologickú prehliadku. Poradňa v 12tt je niečo úplne iné. 😀 Tak sa nabudúce aj vyjadri ako to naozaj je alebo si nevymýšľaj ako sa ti to hodí. Ja poradím rada ale nie na vymyslené bludy
@bajka16 tu si kto vymyšla? Ja nie určite.. Ale mne to je jedno.. Odpoved som dostala a tak dakujem baby velmy pekne že ste boli ochotné poradiť 😊
Mňa vždy na poradni odvaži sestrička oblečenu a obutu vyzliekať sa pri važeni nebudeš....a keď ťa bude pozerať doktor budeš odspodu nakomplet vyzlečena čiže mu je jedno aj keď naostro budeš pod šatami alebo rifľami pred vyšetrenim
Keď ste tehotná, tak sa vyzliekať aj tak už nebudete, takze je to jedno, aké si dáte nohavičky 🤣
@janka_266 na prehliadkach som bola a nemam problém s tým 😁 boli sme na ivf a tam som normalne už len vyzlečená chodila alebo len v nočnej košeli tak že nohavičky vždy zostali za paravanom.
U mojej gyn je to iné, tam je šatňa a už len ordinácia.. Tak že, čo ja viem ako to bude 😁
Ale dakujem, len sa psychycki pripravujem 😁
Mna sa teda len pytal, kolko vazim. Obcas som sa tam odvazila 🙂 ale teda vzdy oblecena, gatky mi teda gynekolog nikdy nevidel. A aj keby, ten uz toho videl, nejake brazilky ho zrejme nerozhodia.
tehotná v 12tt a ešte nikdy nebola u gynekológa? 😂😂😂 alebo si doteraz chodila bez nohavičiek či ako? nerozumiem...
Pane Bože, strašne super humor.
Dieta mame z IVF a ked nahodou neviete čo to je a ako to prebieha tak mi je ľúto.
Moje tehotenstvo mal na starosti doktor ktory mi vykonaval transfer a to až do 8.tt.
Po 8.tt som dostala všetku dokumentáciu o oplodnení a tehotenstve a odporučenie hlasiť sa na poradňu k svojmu gyn.
ČIŽE Z TOHO VYCHADZA ŽE SOM PREHLIADKY/KONTROLY MALA V CAR.
A už to prosím neriešte, alebo si keď tak vytvorte vlastnu diskusiu lebo čim som si prešla viem len ja a ženy ktoré to podstúpili, nie je to na smiech.
To že sa tu pýtam na spodné prádlo tak to je iná téma a odpoved som dostala 😊
Proste sa mi zdalo nekulturne isť tak kedže som nestihla zohnať iné.
A ano viem ako to ide u gyn... Nikto sa nepýtal na to ako to tam je a čo mi budú robiť.
Bude im srdečne jedno, či máš bombarďáky, tri niti v ri*i alebo vôbec nič. V čom je ti pohodlne.