Ženy, prosím Vás tie ktoré ste boli na prefuk vajcovodov, je lepšie laparoskopicky alebo röntgenové vyšetrenie? Boli ste aj hospitalizované alebo mohli ste ísť už v ten deň domov? Treba aj predoperačné vyšetrenie, anesteziológ, atď? Pri röntgenovom vyšetrení netreba? Ako dlho to asi trvá? Ktorý deň cyklu ste boli na tom vyšetrení? Môžete mi prosím písať aj tie, ktoré ste boli na zákroku v TN? Robí toto vyšetrenie aj MUDr. Jankovský? Ako dlho trvalo pokiaľ Vás objednali? Ďakujem za odpovede.
@deedaa Platí sa za to vyšetrenie?
@deedaa U doktora Jankovského sa dá priechodnosť vyšetriť aj inak? Napr. pri sone alebo röntgenom?
Platila som len za anestéziu. Len už neviem či 35 alebo 50 eur. A či to robí aj inak neviem 🤷 mne hneď navrhol laparoskopiu.
Viac k tomu mi už nikto nenapíše?
Ja som bola u dr. Jankovského, laparoskopicky. Ráno na siedmu som prišla na lačno a okolo tretej poobede som išla domov, bol nutný doprovod, ktorý pre mňa prišiel. Deň cyklu si nepamätám presne, ale cca v polovici. A objednal ma cca do dvoch týždňov na zákrok, ale je to môj gynekológ. Ale nemyslím si, že to trvá inak dlhšie. Predoperačné si spravia oni sami v deň zákroku. Chodí tam k nim anestiziologička. Kľudne sa pýtaj čo ti ešte treba.